ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παρουσία Αλαφούζου η προπόνηση

Παρουσία Αλαφούζου η προπόνηση
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος βρίσκεται από την Κυριακή (7/7) το βράδυ στην Αυστρία. Παρακολούθησε την προπόνηση και γευμάτισε με την ομάδα. Απόψε (20.00) το δυνατό φιλικό με την Ανόρθωση.

Με μια χαλαρή προπόνηση γυμνάστηκαν το πρωί οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Απόψε (20.00) οι "πράσινοι" δίνουν τον πρώτο δυνατό φιλικό αγώνα με αντίπαλο την Ανόρθωση.

Την προπόνηση παρακολούθησε και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος βρίσκεται από την Κυριακή (7/7) το βράδυ στο Όστερμπέιχ.

Η πρωινή προπόνηση της Δευτέρας άρχισε με ζέσταμα και συνεχίστηκε με ασκήσεις κοντρόλ και πάσας, σε χαλαρούς ρυθμούς στην αρχή και λίγο πιο έντονο στη συνέχεια.

Παρουσία Αλαφούζου η προπόνηση
INTIME SPORTS

Κατόπιν, η ομάδα δούλεψε στις στημένες φάσεις για το μεγαλύτερο μέρος, με τον Αναστασίου να εξηγεί προσωπικά πως πρέπει να κινούνται οι επιθετικοί και οι αμυντικοί εντός της περιοχής.

Εκτελεστές ήταν ο Μπαϊράμι από τη δεξιά πλευρά και ο Θανάσης Ντίνας από την αριστερή. Το πρόγραμμα έκλεισε με αποθεραπεία μερικών γύρων χαλαρού τζόκινγκ και με λίγες διατάσεις. Οι τερματοφύλακες γυμνάστηκαν υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Αγριόγιαννη, ενώ ο Αποστολόπουλος έκανε θεραπεία.

Παρουσία Αλαφούζου η προπόνηση
INTIME SPORTS

Ο κ.Αλαφούζος έφτασε στο γήπεδο στις 10.20 μαζί με την ομάδα, συνοδευόμενος από τον Δημήτρη Σαραβάκο και τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου. Το προηγούμενο βράδυ είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τον προπονητή Γιάννη Αναστασίου και τους συνεργάτες του, ενώ δείπνησε με την ομάδα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ