ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παράταση μερικών ωρών στην παράδοση των στοιχείων

Παράταση μερικών ωρών στην παράδοση των στοιχείων
INTIME SPORTS

Η παρουσία της δικηγόρου του Παναθηναϊκού, Αθηνάς Μπαλωμένου, στην κρίσιμη Γενική Συνέλευση της Σούπερ Λίγκα την Παρασκευή το απόγευμα ματαίωσε το ραντεβού με την πλευρά Γιαννακόπουλου το οποίο και θα γίνει είτε μέσα στο Σαββατοκύριακο ή το αργότερο την Δευτέρα.

Παράταση λίγων ωρών πήρε ή παράδοση των οικονομικών στοιχείων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Οι δικηγόροι των δυο πλευρών είχαν συμφωνήσει να έχουν μια συνάντηση στην διάρκεια της Παρασκευής αλλά η δικηγόρος του τριφυλλιού, Αθηνά Μπαλωμένου, έπρεπε να δώσει το παρών στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της Σούπερ Λίγκ με βασικό θέμα την προσφυγή του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ στα πολιτικά δικαστήρια.

Οπότε αναγκάστηκε να ματαιώσει το ραντεβού με τον δικηγόρο της πλευράς του Δημήτρη Γιαννακόπουλου το οποίο και θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ώρες.

Οι δύο πλευρές επρόκειτο να συναντηθούν για την παράδοση του φακέλου με όλα τα αναλυτικά οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ προς τον επί σειρά ετών συνεργάτη του Δ. Γιαννακόπουλου στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός και δεν αποκλείεται να συζητούσαν και για την εταιρεία που θα αναλάμβανε τον οικονομικό έλεγχο.

Ωστόσο το ραντεβού αναβλήθηκε και η παράδοση των στοιχείων θα πραγματοποιηθεί μέσα στα επόμενα 24ωρα, σε νέα συνάντηση που θα ορίσουν οι νομικοί εκπρόσωποι της ΠΑΕ και του Δ. Γιαννακόπουλου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ