ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παρακολουθεί Καρέλη η Ουντινέζε

Παρακολουθεί Καρέλη η Ουντινέζε
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Καρέλης αναμένεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα της Εθνικής Ελλάδος και στο παιχνίδι της Τρίτης κόντρα στην Β. Ιρλανδία και για χάρη του στο "Γ. Καραϊσκάκης" αναμένεται να βρεθεί σκάουτερ της Ουντινέζε.

Οι μετοχές του Νίκου Καρέλη όλο και ανεβαίνουν το τελευταίο διάστημα μετά τις εμφανίσεις του νεαρού ποδοσφαιριστή με τον Παναθηναϊκό, την κλήση του στην Εθνική ανδρών και φυσικά το πανέμορφο γκολ που πέτυχε κόντρα στην Φινλανδία. Ο νεαρός στράικερ των πράσινων του οποίου το όνομα του έχουν σημειώσει πολλοί σκάουτ στην ατζέντα τους αναμένεται να τραβήξει πλέον και άλλα βλέμματα πάνω του και μάλιστα πολύ σύντομα.

Δεν αποκλείεται μάλιστα ακόμα και την Τρίτη στο "Γ. Καραϊσκάκης" να βρεθεί άνθρωπος της Ουντινέζε για να έχει τα μάτια του πάνω στον Νίκο Καρέλη ο οποίος αναμένεται να παίξει ως βασικός και πάλι μετά την πολύ καλή του εμφάνιση στην Φιλανδία.

Η Ουντινέζε μέσω ανθρώπου της έχει ήδη παρακολουθήσει δυο φορές αγωνιζόμενο από κοντά τον Καρέλη. Μια με τον Παναθηναϊκό και μία με την Ελπίδων στο τελευταίο της ματς με την Πολωνία στην Κατερίνη όπου και πάλι είχε βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Αν έρθει τελικά ο σκάουτ του Ιταλικού συλλόγου αυτή θα είναι η τρίτη φορά που θα τον δουν από κοντά και πλέον στο υψηλότερο επίπεδο και με κάθε παρουσία αλλά και γκολ του με το εθνόσημο να ανεβάζει και άλλο της μετοχές του.

Φυσικά στον Παναθηναϊκό θέλουν να κρατήσουν τον νεαρό ποδοσφαιριστή, να ανανεώσουν το συμβόλαιο του και να βάλουν υψηλή ρήτρα σε αυτό για να μην τον χάσουν με λίγα χρήματα και φυσικά να τον ανταμείψουν. Ο εκπρόσωπος του έχει κάνει ήδη μια κουβέντα και βρίσκεται εν αναμονή μιας νέας επαφής όπου θα πέσουν νούμερα στο τραπέζι.

Δεύτερο 90λεπτο για Πράνιτς

Από εκεί και πέρα σε ότι να κάνει με τον Ντάνιελ Πράνιτς αγωνίστηκε και την Τρίτη το βράδυ με την Εθνική Κροατίας κόντρα στην ομάδα του Αζερμπαϊτζαν. Ο Κροάτης άσος έπαιξε σε όλο το 90λεπτό και χρησιμοποιήθηκε και πάλι ως αριστερό μπακ ενώ είχε δοκάρι σε σουτ για να κάνει το 2-0 αλλά συμμετοχή και στο τρίτο γκολ της ομάδας του δίνοντας και την ασίστ στο τέρμα των Κροατών.

Σε αντίθεση με τον Πράνιτς ο Σίλντενφελντ δεν έπαιξε ούτε λεπτό ούτε και στο δεύτερο παιχνίδι της Εθνικής Κροατίας παρά το γεγονός ότι κλήθηκε εσπευσμένα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ