ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παπαδόπουλος: "Στις χαρές και στις λύπες μαζί"

Παπαδόπουλος: "Στις χαρές και στις λύπες μαζί"

Ο Σάββας Παπαδόπουλος και ο Στράτος Σωπήλης δεν συμπεριλαμβάνονται στο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στο έργο της νέας διοίκησης.

Ο Σάββας Παπαδόπουλος και ο Στράτος Σωπήλης δεν μετέχουν πλέον στο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και θέλησαν να αποχαιρετήσουν τους πρώην συνεργάτες τους και τους φίλους του Τριφυλλιού. Οι δύο άνδρες έκαναν από μία προσωπική δήλωση και ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στην νέα διοίκηση.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Σάββα Παπαδόπουλου:

"Αγαπητοί φίλοι και φίλες του Παναθηναϊκού,

Μετά από 5 χρόνια, το ταξίδι μου στον Διοικητικό θώκο του Παναθηναϊκού έφτασε στο τέλος του.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους αυτούς που ο καθένας με τον τρόπο του με εμπιστεύτηκε και συνέβαλε στο να προσφέρω και να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό, στην πιο δύσκολη περίοδό του.

Όσοι με ξέρουν καιρό, γνωρίζουν ότι η αποχώρησή μου από το ΔΣ του Παναθηναϊκού φυσικά και δε σημαίνει την αποχώρησή μου από τον Παναθηναϊκό, τον οποίο θα συνεχίσω να στηρίζω και να βοηθάω –όπως πάντα έκανα- με όποιο τρόπο δύναμαι. Κανείς δεν μπορεί να φύγει από το σπίτι του και ο Παναθηναϊκός για μένα έχει γίνει εδώ και 35 χρόνια το δεύτερο μου σπίτι.

Κατά την διάρκεια της θητείας μου προσπάθησα να γίνω συνώνυμο της ανιδιοτέλειας. Το μεγαλύτερο προτέρημα, αλλά και η μεγαλύτερη απειλή για ένα σύλλογο μεγάλο, όταν αυτή απουσιάζει.

Και αυτή είναι η μοναδική συμβουλή που θα μπορούσα να δώσω στους πρώην συνεργάτες μου και στους αντικαταστάτες μου.

Και πάντα, στις χαρές και στις λύπες μαζί...

Με εκτίμηση, Σάββας Παπαδόπουλος".

Αναλυτικά η δήλωση του Στράτου Σωπήλη:

«Με τη σημερινή λήξη της θητείας του Δ.Σ. της Π.Α.Ε. και απερχόμενος από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου και Β’ Αντιπροέδρου επιθυμώ να ευχαριστήσω τον κ. Ιωάννη Αλαφούζο για την εμπιστοσύνη που επέδειξε όλα αυτά τα χρόνια στο πρόσωπό μου, καθώς και για την άψογη συνεργασία μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες της Π.Α.Ε., έμαθα πολλά από όλους.

Παραμένω ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ στη μεγάλη ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

Εύχομαι καλή επιτυχία στο νέο Δ.Σ.».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ