ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: "Δημοσιεύματα αμαυρώνουν την προσπάθεια ανθρώπων της ΠΑΕ"

Παναθηναϊκός, σήμα

Παναθηναϊκός: "Δημοσιεύματα αμαυρώνουν την προσπάθεια ανθρώπων της ΠΑΕ"

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πήρε θέση για δημοσιεύματα που αφορούν τον ισολογισμό της προηγούμενης σεζόν και έθεσε στη διάθεση του καθενός τα επίσημα έγγραφα.

Την έντονη αντίδραση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προκάλεσαν δημοσιεύματα αναφορικά με τον ισολογισμό της. Η ΠΑΕ διέψευσε ότι το έγγραφο είναι ανυπόγραφο καιτόνισε ότι θα προασπίσει τα συμφέροντά της σε παρόμοια φαινόμενα στο μέλλον.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διαψεύδει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο όλα όσα γράφονται αναφορικά με ανυπόγραφο ισολογισμό παρελθόντων ετών, αλλά και της περιόδου 2016-17. Τα σχετικά έγγραφα είναι στην διάθεση κάθε καλοπροαίρετου, που θέλει να λάβει γνώση.

Τους τελευταίους μήνες δημοσιεύματα-πολλές φορές υβριστικού και μειωτικού περιεχομένου-αμαυρώνουν την προσπάθεια των ανθρώπων της ΠΑΕ, που τρέχουν τα θέματα αδειοδότησης, οικονομικά θέματα και δημιουργούν εσφαλμένες εντυπώσεις στο φίλαθλο κοινό. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι αποφασισμένη αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, να προασπίσει τα συμφέροντά της».

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Έχουμε φρικάρει με τις πρώτες φωτογραφίες της She-Ra του Netflix

To 'She-Ra and the Princesses of Power' θα στριμάρει από τις 16 Νοεμβρίου στο Netflix. H σειρά πρόκειται για reboot της αγαπημένης She-Ra των 80s που εμείς βλέπαμε σε κανάλια β' κατηγορίας στα 90s. Απόλαυσε τη 'She-Ra' και ακόμα περισσότερο πρωτότυπο περιεχόμενο του Νetflix, με τη WIND VISION.

Κανένας δεν έχει ζήσει τόσο αρχοντικά όσο ο Bill Murray

Έτσι κι αλλιώς, κανένας δεν πρόκειται να τις πιστέψει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24