ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: "Δεν θα αυξηθεί το μπάτζετ με τα λεφτά της Α.Μ.Κ."

Παναθηναϊκός: "Δεν θα αυξηθεί το μπάτζετ με τα λεφτά της Α.Μ.Κ."

Στον Παναθηναϊκό διευκρίνισαν ότι η συμμετοχή του Πιεμπονγκσάντ στην ΑΜΚ του Ιουλίου δεν θα δοθούν σε μεταγραφές. Τι συμβαίνει με Κάτσε και Δώνη.

Η ενδεχόμενη αλλαγή στο ιδιοκτησιακό δεν πρόκειται να αυξήσει το μπάτζετ του Παναθηναϊκού. Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από το Τριφύλλι, εν όψει της επικείμενης Αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου, που θα προκηρυχθεί μέχρι 20 εκατομμύρια ευρώ.

Τα χρήματα με τα οποία θα πάρει μέρος η «Pan Asia» στην ΑΜΚ, προορίζονται για εξόφληση χρεών και για λειτουργικά έξοδα και όχι για μεταγραφές. Ο πρωταρχικός στόχος του επενδυτικού σχήματος είναι να ομαλοποιήσει την κατάσταση στο οικονομικό και δεν θα κάνει υπερβάσεις.

Πρόκειται για μία σημαντική διευκρίνιση, αφού αυτό σημαίνει ότι ο Νίκος Νταμπίζας και ο Γιώργος Δώνης θα συνεχίσουν τον αγωνιστικό σχεδιασμό τους με το μπάτζετ που γνωρίζουν. Αυτό που θα διαφοροποιηθεί είναι η εμπιστοσύνη των παικτών του ρόστερ, ώστε να πειστούν πιο εύκολα να συνεχίσουν στον Παναθηναϊκό.

ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΔΩΝΗΣ

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο Νίκος Νταμπίζας θεωρεί ότι έχει φτάσει στο ανώτατο οικονομικό όριο των δυνατοτήτων του Παναθηναϊκού για τον Εργκούς Κάτσε και δεν προτίθεται να επανέρθει με νεότερη πρόταση στον ΠΑΟΚ. Ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού θα περιμένει ο ΠΑΟΚ να μειώσει τις απαιτήσεις, για να συμφωνήσουν για τον Αλβανό αμυντικό χαφ, αλλά το θέμα παραμένει στάσιμο...

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι συζητήσεις μεταξύ των ιθυνόντων του Παναθηναϊκού και των εκπροσώπων του Γιώργου Δώνη. Είναι προφανές ότι οι όροι της συνεργασίας έχουν τεθεί ξανά προς συζήτηση και η εκτίμηση που επικρατεί στην ΠΑΕ είναι ότι μέχρι την Παρασκευή, θα έχουν καταλήξει σε νέα συμφωνία. Ωστόσο, μέχρι στιγμής τα χρονοδιαγράμματα δεν έχουν τηρηθεί.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ