ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναγιώτου: "Να διαψεύσουν ότι ζητήθηκε αμοιβή"

Παναγιώτου: "Να διαψεύσουν ότι ζητήθηκε αμοιβή"

Ο Έλληνας εκπρόσωπος της Axiom Capital, Γιώργος Παναγιώτου διέψευσε κατηγορηματικά τη πληροφορία πως η εταιρεία ζήτησε χρήματα με την ενεργοποίηση της συμφωνίας.

Την πληροφορία πως η Axiom Capital αξίωσε χρήματα για την ενεργοποίηση της συμφωνίας με τον Παναθηναϊκό, διέψευσε ο Έλληνας εκπρόσωπος της.

Συγκεκριμένα με δηλώσεις του στα "www.prasinanea.gr", ο Γιώργος Παναγιώτου ζήτησε από τους ιθύνοντες των "πράσινων" να διαψεύσουν την είδηση αυτή.

Χωρίς να θελήσει να αποκαλύψει κάτι για την πρόταση των Ισραηλοαμερικάνων στους εκπροσώπους του Γιάννη Βαρδινογιάννη, ο εκπρόσωπος της Axiom Capital, ισχυριζόταν πως η πρόταση της εταιρείας είναι αρκετά πρωτοποριακή όπως πιστεύουν όλα τα στελέχη της εταιρείας.

Στην ερώτηση τι έγινε στην συνάντηση, ο Γιώργος Παναγιώτου απάντησε, χαρακτηριστικά:

"Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Επειδή έχει συμφωνηθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές να υπάρξει εχεμύθεια. Θέλω, όμως, να τονίσω επίσημα τα εξής.

Διαψεύδουμε κατηγορηματικά ότι ζητήσαμε έστω και ένα ευρώ και ελπίζουμε ότι οι δικηγόροι θα έχουν την ευαισθησία και, ίσως, και την ηθική υποχρέωση να διαψεύσουν επίσημα ή ανεπίσημα ότι ζητήθηκε οποιαδήποτε αμοιβή από εμάς ή τον εκπρόσωπο του fund.

Στην συνάντηση ήταν παρών ο εκπρόσωπος του αμερικανικού fund και ζήτησε να παρουσιάσει επίσημα την πρότασή του. "

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ