ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παίζουν με Πανιώνιο Ζέκα και Σίλντενφελντ

Παίζουν με Πανιώνιο Ζέκα και Σίλντενφελντ
INTIME SPORTS

Ο Κάρλος Ζέκα προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο Γκόρντον Σίλντεφελντ θα τεθεί στη διάθεση του Αναστασίου για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο. Ίδια ενδεκάδα έδειξε ο τεχνικός του Τριφυλλιού, με τον Πορτογάλο αντί του Λαγού.

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Γιάννη Αναστασίου στην προπόνηση της Πέμπτης, αφού οι δύο "πονοκέφαλοι" του εν όψει του αγώνα με τον Πανιώνιο το Σάββατο, σταμάτησαν!

Ο Κάρλος Ζέκα συμμετείχε σε όλο το πρόγραμμα με το πρήξιμο στο μάτι να έχει υποχωρήσει ολοκληρωτικά, ενώ ο Γκόρντον Σίλντεφελντ πήρε μέρος στο μεγαλύτερο μέρος, πλην του διτέρματος και των στατικών φάσεων. Ο Κροάτης για προληπτικούς λόγους προφυλάχτηκε, αφού οι ενοχλήσεις δεν έχουν υποχωρήσει τελείως και το ιατρικό επιτελείο δεν θέλει να τον επιβαρύνει.

Ακόμα, ατομικά γυμνάστηκε ο Γιάννης Σταματάκης, ο οποίος βρίσκεται στο τελικό στάδιο της επανόδου του στους αγωνιστικούς χώρους μετά τον τραυματισμό του.

Έδειξε ενδεκάδα

Στη διάρκεια του διτέρματος, ο Αναστασίου έδειξε ότι δεν σκοπεύει να αλλάξει την ενδεκάδα που νίκησε τον Πανιώνιο και θα τη διατηρήσει. Μοναδική αλλαγή ήταν ο Ζέκα, ο οποίος πήρε τη θέση του Λαγού, ενώ προσωρινά έπαιξε ο Τριανταφυλλόπουλος αντί του Κουτρουμπή.

Οι υπόλοιποι εννιά ήταν οι Καπίνος, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Νάνο, Μέντες, Αμπεϊντ, Ντίνας, Καρέλης, Μπαϊράμι. Ο Μπεργκ δεν είναι ακόμα έτοιμος για την ενδεκάδα και θα χρησιμοποιηθεί ανάλογα με την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Το δίτερμα είχε δύο μέρη, όπου στο πρώτο οι βασικοί έκαναν επίθεση με διάφορους τρόπους ανάπτυξης και στο δεύτερο οι αναπληρωματικοί είχαν την κατοχή της μπάλας και οι βασικοί έπρεπε να πρεσάρουν οργανωμένα, να κλέψουν μπάλες και να αμυνθούν στις αντεπιθέσεις.

Στην προπόνηση της Πέμπτης στο «Απήλιον» οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις με πάσες και δίτερμα και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ