ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παίζει κανονικά ο Πέτριτς με Σταντάρ

Παίζει κανονικά ο Πέτριτς με Σταντάρ
Πέτριτς INTIME SPORTS

Δεν ανησυχούν στον Παναθηναϊκό με τον τραυματισμό του Μλάντεν Πέτριτς, με τον Κροάτη να υπολογίζεται κανονικά για την αναμέτρηση με την Σταντάρ Λιέγης. Βίντεο και παρατηρήσεις από Αναστασίου

Ο Μλάντεν Πέτριτς μπορεί να αποχώρησε από την κυριακάτικη προπόνηση του Παναθηναϊκού με ενοχλήσεις στην γάμπα, ωστόσο οι Κυπελλούχοι δεν φαίνεται να ανησυχούν για τον τραυματισμό του Κροάτη επιθετικού.

Ο Κροάτηης φορ εξετάστηκε από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, δεν προέκυψε κάτι το σοβαρό και λογικά θα είναι στην διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για την δεύτερη αναμέτρηση με την Σταντάρ Λιέγης, ακόμη και αν δεν προπονηθεί την Δευτέρα στο Κορωπί.

Προβάδισμα ο Καρέλης

Όσον αφορά τις σκέψεις του Γιάννη Αναστασίου για την αναμέτρηση της Τρίτης, ο τεχνικός του "τριφυλλιού" είναι πιθανό να επιλέξει τον Νίκο Καρέλη στην αρχική ενδεκάδα αντί του Πέτριτς.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα των Βέλγων και ο Γιάννης Αναστασίου θέλει να έχει στην ενδεκάδα της ομάδας όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες που θα μπορέσουν να βοηθήσουν τον Μάρκους Μπεργκ στην επίθεση.

Βίντεο και παρατηρήσεις

Την Κυριακή ο Γιάννης Αναστασίου αφιέρωσε αρκετό χρόνο στο ματς με την Σταντάρ και μάλιστα παρουσίασε βίντεο δεκαπέντε λεπτών στους παίκτες του, με μονταρισμένες φάσεις.

Κατά τη διάρκεια της προβολής έκανε διάφορες παρατηρήσεις για λάθη που πρόσεξε, χωρίς ωστόσο να δώσει συγκεκριμένες οδηγίες ενόψει του επαναληπτικού.

Αυτό θα συμβεί την Δευτέρα, μία ημέρα πριν την κρίσιμη αναμέτρηση του "'τριφυλλιού".

Θυμίζουμε πως σε περίπτωση πρόκρισης, ο Παναθηναϊκός περνά σίγουρα στους ομίλους του Europa League, ενώ θα λάβει 2.1 εκ. ευρώ για τη συμμετοχή του στα πλέι οφ του Champions League.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ