ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παίζει στα play offs της Κολομβίας ο Ιμπάρμπο

Παίζει στα play offs της Κολομβίας ο Ιμπάρμπο

Ο Βίκτορ Ιμπάρμπο δεν έχει ασχοληθεί ακόμα με τις προτάσεις για το μέλλον του, αφού επικεντρώνεται στις υποχρεώσεις που έχει με την Ατλέτικο Νασιονάλ στα play offs του πρωταθλήματος της πατρίδας του.

Οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού έχουν επαφές στην Ιταλία με τους ιθύνοντες της Κάλιαρι για τη μεταγραφή του Βίκτορ Ιμπάρμπο (με την πράσινη εμφάνιση στη φώτο), όμως ακόμα ο 26χρονος ποδοσφαιριστής δεν έχει ασχοληθεί με το μέλλον του.

Ο Ιμπάρμπο έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις στην τελική φάση της Categoría Primera A της Κολομβίας, όπου η Ατλέτικο Νασιονάλ αντιμετωπίζει την Αγκουίλας Ριονέγκρο. Οι δύο ομάδες αναμετρούνται τα ξημερώματα (01:00, ώρα Ελλάδας) της Κυριακής (5/6) στο Μεντεγίν, στη ρεβάνς του 1-1 του πρώτου ματς.

Ο Κολομβιανός επιθετικός έχει εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσει στη Νασιονάλ τουλάχιστον έως το Δεκέμβριο, προκειμένου να πάρει μέρος στα ημιτελικά του Copa Libertadores στις αρχές Ιουλίου. Ωστόσο, η διοίκηση της Κάλιαρι δεν... συγκινείται με το δράμα του και επιθυμεί να τον πουλήσει.

Από εκεί και πέρα, ο Ιμπάρμπο έχει διαμηνύσει ότι για όσο χρονικό διάστημα παραμείνει στη Νασιονάλ, θα βοηθήσει για την κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα. Το σίγουρο είναι πως η ρεβάνς με την Αγκουίλας ίσως να αποτελέσει την τελευταία του εμφάνιση στην πατρίδα του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ