ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παιχνίδια τακτικής από Παναθηναϊκό και Μπουμσόνγκ

Παιχνίδια τακτικής από Παναθηναϊκό και Μπουμσόνγκ
INTIME SPORTS

Από τη στιγμή που ο Μπουμσόνγ αρνήθηκε να υπογράψει έναν όρο στη λύση του συμβολαίου του οι πράσινοι τον ειδοποίησαν να επανέλθει στις προπονήσεις με τον Γάλλο να δίνει το παρών αλλά να μην υπολογίζεται. Η σχέση των δυο πλευρών αναμένεται να φτάσει στα άκρα με εκατέρωθεν... "παιχνίδια" και από τους δυο.

Στα άκρα αναμένεται να οδηγηθούν οι σχέσεις της διοίκησης του Παναθηναϊκού με τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, αφού δεν φαίνεται να υπάρχει διάθεση για υποχώρηση.

Η Αθηνά Μπαλομένου επικοινώνησε εκ νέου με τον ατζέντη του Γάλλου στόπερ, Φρεντερίκ Γκερά και του κατέστησε σαφές ότι η ΠΑΕ εμμένει στον όρο που του πρότεινε. Δηλαδή, από το 1,8 εκατομμύρια ευρώ που θα λάβει ο Μπουμσόνγκ ως αποζημίωση, να επιστρέψει το 50% εφόσον υπογράψει συμβόλαιο με άλλη ομάδα στις δύο επόμενες μεταγραφικές περιόδους.

Η απάντηση του Γκερά ήταν ότι ο πελάτης του "δεν είναι διατεθειμένος να τον αποδεχτεί" και δεν σκοπεύει να διαπραγματευτεί για ένα μικρότερο ποσοστό. Συνεπώς, είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει χάσμα και το κυριότερο, άμεσα δεν πρόκειται να καταβληθούν προσπάθειες να γεφυρωθεί.

Προς το παρόν, η υπόθεση θα τεθεί στο περιθώριο για λίγες μέρες και ο Μπουμσόνγκ ειδοποιήθηκε ήδη να επιστρέψει και πάλι στις προπονήσεις. Κάτι το οποίο έγινε την Παρασκευή αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα υπολογίζεται από τον τεχνικό του Τριφυλλιού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ