ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παιχνίδι μάνατζερ με Μοράις και "τριφύλλι"

Παιχνίδι μάνατζερ με Μοράις και "τριφύλλι"

Σε παρασκήνιο και παιχνίδια μάνατζερ μπλέκουν τον Παναθηναϊκό στην Κύπρο, με τον μάνατζερ του Νούνο Μοράις να λέει πως έχει 500.000 ευρώ πρόταση από το "τριφύλλι".

Ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας μπορεί κανείς να εκλάβει το θέμα που αναφέρουν οι Κύπριοι σχετικά με το παιχνίδι του μάνατζερ του Νούνο Μοράις του ΑΠΟΕΛ.

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος του Πορτογάλου ο οποίος είναι Εβραίος εμπλέκει και το όνομα του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι.

Ο "σκληρός" διαπραγματευτής με στόχο την ανανέωσης του συμβολαίου του Νούνο Μοράις με τους πρωταθλητές Κύπρου, έχει διαρρεύσει ένα καλό στόρυ που εμπλέκει και το "τριφύλλι".

Συγκεκριμένα, αναφέρει σε πηγές του προς τα έξω ότι ο πελάτης του δέχτηκε πρόταση 400.000 ευρώ από τη Μπριζ Βελγίου και ακόμα μεγαλύτερη από τον Παναθηναϊκό.

Παρόλο που ο πελάτης του που θέλει να μείνει στο ΑΠΟΕΛ, φέρεται να έχει εξασφαλίσει το ποσό των 400.000 ευρώ χάρη στην εκπληκτική πορεία της ομάδας και τα πριμ του Τσάμπιονς Λιγκ, ο ατζέντης του θέλει να πάει για περισσότερα.

Έτσι, εκτος των Βέλγων θεωρεί πως μια πρόταση ακόμα μεγαλύτερη, όπως αυτή που σκέφτηκε να πει για τον Παναθηναϊκο θα "ταρακουνούσε" την διοίκηση του ΑΠΟΕΛ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ