ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παίρνουν σειρά Καπίνο, Φουρλάνος

Παίρνουν σειρά Καπίνο, Φουρλάνος
INTIME SPORTS

Μετά τον Χάρη Μαυρία η διοίκηση του Παναθηναϊκού θα καλέσει τους Καπίνο, Φουρλάνο και Λαγό για να ανανεώσουν τα συμβόλαια τους. Στο Κιτσμπουέλ η προετοιμασία.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού προέβη σε μία έξυπνη κίνηση ανανεώνοντας το συμβόλαιο του Χάρη Μαυρία, τη στιγμή που ο νεαρός άσος είχε συγκεντρώσει τα βλέμματα πάνω του λόγω της καλής πορείας των Ελπίδων.

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τους υπόλοιπους νεαρούς ποδοσφαιριστές των πράσινων, αφού η νέα διοίκηση δεν θέλει να καθυστερήσει όπως στις περιπτώσεις των Νίνη και Σιμάο.

Έτσι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από τη διοίκηση θα κληθούν για συζητήσεις οι Καπίνο, Φουρλάνος και Τάσος Λαγός. Ο πρώτος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2014, όμως οι πράσινοι θέλουν να το ανανεώσουν με καλύτερους όρους και μεγάλη ρήτρα. Ο Φουρλάνος έχει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο, ενώ ο Λαγός μένει ελεύθερος.

Στην Αυστρία και πάλι

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η προετοιμασία των πράσινων θα πραγματοποιηθεί και φέτος στο Κιτσμπουέλ της Αυστρίας.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει μείνει ικανοποιημένος από την παρουσία του Παναθηναϊκού πέρσι, κι έτσι η ομάδα αναμένεται να αναχωρήσει για το βασικό στάδιο προετοιμασίας στις αρχές Ιουλίου.

Εσείς διαβάστε τις δηλώσεις Φερέιρα για την παραμονή του, τις προτάσεις για παίκτες κ αι τις ανανεώσεις στους νεαρούς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ