ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παίρνει τον Πάπε Σο ο Παναθηναϊκος

Παίρνει τον Πάπε Σο ο Παναθηναϊκος

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει βρει στο πρόσωπο του Πάπε Χαμπίπ Σο από την Ακαντέμικα τον εκλεκτό για την θέση στο χώρο του κέντρου του Παναθηναϊκού.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα συνεχίζει να εμπιστεύεται την αγορά της Πορτογαλίας που ξέρει όσο λίγοι και ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να προχωρήσει και στην απόκτηση του 26χρονου μέσου Πάπε Χαμπίμπ Σο ο οποίος τα τελευταία δυο χρόνια έπαιζε στην Ακαντέμικα Κοίμπρα.

Ο Σο έμεινε ελεύθερος από τον Πορτογαλικό σύλλογο και όπως λένε πληροφορίες από την Πορτογαλία ο Παναθηναϊκός όχι απλά θέλει τον παίκτη αλλά είναι πολύ κοντά στον να τον "κλείσει" και να αποτελέσει έτσι την τέταρτη, τρίτη από Πορτογαλία, μεταγραφική κίνηση του Τριφυλλιού μετά τους Μπαρμπαρούση, Σισοκό και Πίντο ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα.

Ο γεννημένος στις 2 Δεκεμβρίου του 1985 Σο την περασμένη σεζόν είχε 20 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας ενώ την πρώτη χρονιά έπαιξε σε 14 ματς. Ο Σο εκτός από την Ακαντέμικα έχει αγωνιστεί επίσης σε Λειρία, Σοσό, Σατορού, Αντάντ και Στρασβούργο.

Δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο, από τη στιγμή που είναι ελεύθερος, ο Σο να έρθει άμεσα στην Ελλάδα, ίσως και την Πέμπτη στην Ελλάδα, και να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Επίσης θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Σο ήταν συμπαίκτης του Σισοκό στην Ακαντέμικα με τους δυο άσους να συνυπάρχουν για σχεδόν ενάμιση χρόνο στον σύλλογο της Πορτογαλίας. Κάτι πολύ σημαντικό τόσο για τον ίδιο όσο και για τον Σισοκό αλλά φυσικά και για τον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε επίσης για το φράγμα των 1.000 εγγραφών που ξεπέρασε η "Παναθηναϊκή Συμμαχία" αλλά και τη στήριξη του Νικόλα Πατέρα στο "Σωματείο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ