ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παίρνει πληροφορίες για Παναθηναϊκό ο Βιέιρα

Παίρνει πληροφορίες για Παναθηναϊκό ο Βιέιρα

Οι Πορτογάλοι επανέφεραν το όνομα του Ούγκο Βιέιρα ως μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού και το ρεπορτάζ από την πατρίδα του αναφέρει ότι ο μέσος της Μπράγκα γνωρίζει για το πράσινο ενδιαφέρον την ώρα που είναι σε συζητήσεις για να μείνει ελεύθερος.

Ένας παίκτης που και στο παρελθόν είχε βρεθεί στο μεταγραφικό στόχαστρο των πράσινων φέρεται σύμφωνα με τους Πορτογάλους δημοσιογράφους να απασχολεί και πάλι το τριφύλλι. Ο λόγος για τον 26χρονο Ούγκο Βιέιρα που ανήκει στην Μπράγκα αλλά την φετινή σεζόν έπαιξε στην Ζιλ Βιθέντε και δεν υπολογίζεται από τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Ο 26χρονος είναι σε συζητήσεις με την Μπράγκα για να μείνει ελεύθερος και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ από την Πορτογαλία και ο Παναθηναϊκός έχει ψαχτεί και έχει ρωτήσει το τι μέλει γενέσθαι με την περίπτωση του και αν υπολογίζεται η όχι από τους Πορτογάλους για την φετινή σεζόν.

Το θέμα όμως όπως αποκαλύπτουν οι Πορτογάλοι σε επικοινωνία του Sport24 είναι πως και ο ίδιος ο Βιέϊρα ο οποίος έχει προταθεί στους πράσινους παίρνει πληροφορίες γύρω από το τριφύλλι.

Συγκεκριμένα έχει μιλήσει με τον Ζέκα αλλά και τον Μασάντο για να ενημερωθεί από πρώτο χέρι για τον Παναθηναϊκό αλλά και την ποιότητα του ελληνικού πρωταθλήματος ώστε να είναι ενήμερος για όλα.

Επίσης οι Πορτογάλοι αναφέρουν πως ο ίδιος θα ήθελε να παίξει στην Ελλάδα με την φανέλα του τριφυλλιού αλλά πρώτα θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το τι μέλει γενέσθαι με το αν θα μείνει ελεύθερος η όχι.

Αν δεν μείνει ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να συζητήσει μόνο τον δανεισμό του και φυσικά όχι την αγορά του από τον σύλλογο της Μπράγκα.

Από το τριφύλλι βέβαια διέψευδαν το γεγονός ότι ο 26χρονος μέσος απασχολεί τους πράσινους και πως θα απασχολήσει στο μέλλον και μένει να δούμε τι θα γίναι και με την συγκεκριμένη περίπτωση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ