ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παίρνει Μπόιντ για την επίθεση ο Παναθηναϊκός

Παίρνει Μπόιντ για την επίθεση ο Παναθηναϊκός

Τον 29χρονο Σκωτσέζο επιθετικό, Κρις Μπόιντ, που στο παρελθόν είχε διαπρέψει με τη φανέλα της Ρέιντζερς "χτυπάει" ο Παναθηναϊκός.

Έτοιμος να ενισχύσει την γραμμή κρούσης του την τελευταία στιγμή της μεταγραφικής περιόδου του Γενάρη είναι ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Πράσινη".

Φήμες από την Σκωτία αναφέρουν πως το "τριφύλλι" ενδιαφέρεται για τον 29χρονο φορ, Κρις Μπόιντ και δεν αποκλείεται το φλερτ να μετατραπεί σε γάμο.

Ποιος είναι όμως ο Κρις Μπόιντ... Ο Σκωτσέζος επιθετικός έφτιαξε το όνομά του στην Ρέιντζερς με την οποία έζησε επιτυχίες και πέτυχε 101 γκολ σε 143 ματς τα 4 χρόνια της παρουσίας του (2006-2010).

Ο 29χρονος άσος που ξεκίνησε την καριέρα του στην Κιλμάρνοκ, μετά την Ρέιντζερς δοκίμασε τη τύχη του στην Αγγλία (Μίντλεσμπρο, Νότιγχαμ Φόρεστ), την Τουρκία (Εσκισεχίρσπορ), την Αμερική (Πόρτλαντ Τίμπερς) και αυτό το διάστημα δεν έχει βρει το νέο ποδοσφαιρικό του προορισμό.

Παράλληλα, οι "πράσινοι" βλέπουν πως ο Χοσέ Τοτσέ είναι σε πολύ καλή κατάσταση, όμως μετά τον τραυματισμό του Φορναρόλι χρειάζονται άλλον έναν ποδοσφαιριστή στην επίθεση και έτσι δεν αποκλείεται να "χτυπήσουν" τη τελευταία στιγμή, αποκτώντας τον Μπόιντ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ