ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παίρνει και τον Εβανγκελίστα ο Παναθηναϊκός

Παίρνει και τον Εβανγκελίστα ο Παναθηναϊκός

Ένα δικό του παιδί, τον 21χρονο Λούκας Εβανγκελίστα, από την Ουντινέζε φέρνει στον Παναθηναϊκό ο Αντρέα Στραματσόνι για να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή των πράσινων. (VIDEO)

"Μεταγραφικός οργασμός" στον Παναθηναϊκό καθώς οι πράσινοι μετά τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο κινούνται και για τον 21χρονο Βραζιλιάνο Λούκας Εβανγκελίστα Σαντάνα Ντε Ολιβέιρα ο οποίος μπορεί να χαρακτηριστεί και "παιδί" του Αντρέα Στραματσόνι από την Ουντινέζε.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, ο οποίος έχει γεννηθεί στις 6 Μαίου 1995 στην Λιμέιρα της Βραζιλίας, μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως οκτάρι όσο και ως δεκάρι, χρησιμοποιώντας κυρίως το αριστερό πόδι και αναμένεται να έρθει ως δανεικός για να ενισχύσει την μεσοεπιθετική γραμμή του τριφυλλιού.

Είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές της χώρας, 6 φορές με την U20 και 5 με την U21 και φημίζεται για την πολύ καλή τεχνική κατάρτισή του.

Ως το 2014 έπαιζε στην Βραζιλία με τη Σάο Πάολο έχοντας μάλιστα αγωνιστεί και στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Οι σκάουτ της Ουντινέζε τον ανακάλυψαν και δαπάνησαν 4 εκατ. ευρώ για να τον κάνουν δικό τους. Η μεταγραφή ολοκληρώθηκε στις 28-08-2014 και ο Βραζιλιάνος άσος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2018.

Σε ηλικία 19 ετών- έγραψε 4 συμμετοχές στη Serie A όλες με τον Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο, ενώ φέτος δεν έχει προλάβει να αγωνιστεί. Έχει παίξει μόλις δυο ματς στο Κύπελλο Ιταλίας και τρία παιχνίδια με την δεύτερη ομάδα της Ουντινέζε.

Όπως είναι φυσικό ο Αντρέα Στραματσόνι εκμεταλλεύτηκε την άριστη σχέση που έχει με τους διοικούντες την Ουντινέζε και προχωράει στον δανεισμό του 21χρονου άσου προκειμένου να ενισχύσει το τριφύλλι.

Είχε δοκιμαστεί στην Γιουνάιτεντ

Το 2012 πριν πάει στην ομάδα της Σάο Πάολο ο Εβανγκελίστα είχε δοκιμαστεί στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά δεν παρέμεινε στην Αγγλία και επέστρεψε στην πατρίδα του πριν πάρει μεταγραφή από την Ντεπορτίβο Μπρασίλ στην Σάο Πάολο.

Το βιογραφικό του Εβανγκελίστα

Ονοματεπώνυμο: Λούκας Εβανγκελίστα
Ημερομηνία γέννησης: 6 Μαΐου 1995
Ύψος: 1,81
Θέση: Μέσος
Διεθνής: U21

Σεζόν Ομάδες Συμμετοχές Γκολ
2012-2013 Σάο Πάολο
2013-2014 Σάο Πάολο 19 1
2014-2015 Ουντινέζε 5 1
2015-2016(Α) Ουντινέζε 2 -

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ