ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παίρνει και δεύτερο Βλαχοδήμο ο Παναθηναϊκός

Παίρνει και δεύτερο Βλαχοδήμο ο Παναθηναϊκός

Δημοσίευμα από την Γερμανία αποκάλυψε πως ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος φεύγει από την Στουτγάρδη για τον Παναθηναϊκό και οι πληροφορίες του Sport24.gr θέλουν το ντιλ να έχει ολοκληρωθεί και ο νεαρός κίπερ να εντάσσεται άμεσα στους πράσινους. (VIDEO)

Ο Παναθηναϊκός αν υπάρχει μια θέση που δεν έχει πρόβλημα είναι αυτή του γκολκίπερ με την παρουσία του Στιλ ως βασικού. Δημοσίευμα από την Γερμανία όμως και συγκεκριμένα του Kicker ανάφερε ότι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος που αγωνίζεται ως γκολκίπερ στην Στουτγάρδη και είναι αδερφός του Παναγιώτη φεύγει από τον Γερμανικό σύλλογο για να τον ακολουθήσει στο τριφύλλι.

Οι πληροφορίες του Sport24.gr όμως αναφέρουν ότι η συμφωνία ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον 21χρονο γκολκίπερ που έχει αγωνιστεί στην Εθνική Νέων και την Ελπίδων της Γερμανίας έχει κλείσει και άμεσα ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα ενταχθεί στο ρόστερ του τριφυλλιού. Το σκεπτικό των πράσινων είναι να αποκτηθεί ένας ακόμα νεαρός γκολκίπερ ο οποίος έχει πολλά περιθώρια εξέλιξης καθώς το καλοκαίρι ο Κοτσόλης αναμένεται να αποχωρήσει από τους πράσινους.

Ο νεαρός πορτιέρο ο οποίος τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε τρία ματς στην Bundesliga έχει συμφωνήσει να αποδεσμευτεί από τον Γερμανικό σύλλογο και να αποχωρήσει καθώς το συμβόλαιο του έληγε το καλοκαίρι του 2017 και ο Παναθηναϊκός θα είναι η επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Ο Βλαχοδήμος προέρχεται από τις ακαδημίες του γερμανικού συλλόγου και τα προηγούμενα χρόνια αγωνιζόταν με την δεύτερη ομάδα και είχε την ευκαιρία και σε κάποια ματς να είναι στον πάγκο της πρώτης ομάδας. Φέτος όμως λόγω του τραυματισμού του Λάγκεραντ ο οποίος είχε αποκτηθεί από την Ντόρτμουντ αρχικά υπολογιζόταν ως δεύτερος γκολκίπερ, πίσω από τον Τίτον, και ήξερε ότι θα είχε τη δυνατότητα να παίξει σε κάποια ματς όπως και έγινε.

Πλέον όμως ο Λάγκεραντ επανέρχεται και ο Βλαχοδήμος από τις αρχές Δεκεμβρίου δεν ήταν ούτε στον πάγκο της Στουτγάρδης ως δεύτερος τερματοφύλακας οπότε θέλησε να πάει σε μια ομάδα που θα μπορούσε να πάρει χρόνο συμμετοχής. Στον Παναθηναϊκό Φύσσας, Βόκολος είχαν άποψη για τον νεαρό κίπερ καθώς τον παρακολουθούσαν εδώ και χρόνια λόγω του ότι επειδή έχει και την ελληνική υπηκοότητα αλλά και την γερμανική θα μπορούσε να παίξει και στις μικρές εθνικές ομάδες. Οπότε γνώριζαν το ταλέντο του και κινήθηκαν αστραπιαία για να τον κάνουν δικό τους.

Φυσικά η έλευση του Βλαχοδήμου δημιουργεί "συμφόρηση" και στους γκολκίπερ του Παναθηναϊκού. Ήδη υπάρχουν οι Στιλ, Κοτσόλης, Γιαννακόπουλος και Κότσαρης στο ρόστερ και πλέον θα υπάρχουν πέντε για μια θέση και θα πρέπει να δούμε τι θα γίνει με τους δυο τελευταίους που ακόμα δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής με την πρώτη ομάδα.

To Who is who

Ονομα/μο: Οδυσσέας Βλαχοδήμος
Ημερομηνία Γεννήσεως:
26/4/1994
Θέση: Τερματοφύλακας
Ύψος: 1.91
Διεθνής: Εθνική Ελπίδων Γερμανίας

2015-16: 3
2014-15: -
2013-14

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ