ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Σας θέλουμε δίπλα μας"

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Σας θέλουμε δίπλα μας"
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θέλει από τον κόσμο του τριφυλλιού να δώσει δυναμικό παρών στην ρεβάνς με τον ΟΦΗ αλλά καλεί τους πράσινους οπαδούς να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί ενόψει των αγώνων των πλέι οφ.

Στις αρχές της εβδομάδας ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ για την ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδος. Ένα ματς που έχει ξεχωριστή σημασία για τους πράσινους καθώς το τριφύλλι θέλει τη νίκη με δυο γκολ διαφορά για να βρεθεί στον τελικό της 26ης Απριλίου και να διεκδικήσει το Κύπελλο.

Ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει εύκολο έργο και θέλει δίπλα του τον κόσμο του τριφυλλιού ώστε να τον στηρίξει και να τον οδηγήσει στην νίκη πρόκριση.

Βέβαια όπως τόνιζαν από το τριφύλλι θέλουν μια γεμάτη Λεωφόρος που θα σπρώξει τους πράσινους με συνθήματα και τραγούδια αλλά χωρίς ακρότητες προκειμένου όλοι να προστατεύσουν το σπίτι του Παναθηναϊκού.

Οι άνθρωποι της πράσινης ΠΑΕ τόνιζαν χαρακτηριστικά:

"Φίλαθλοι του Παναθηναϊκού την προσεχή Τετάρτη η ομάδα μας καλείται να κάνει το επόμενο βήμα και να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου. Σας θέλουμε όλους δίπλα μας, να δημιουργήστε τη γνωστή καυτή ατμόσφαιρα της Λεωφόρου. ΠΡΟΣΟΧΗ: Γεμίζουμε τις κερκίδες, φωνάζουμε για το τριφύλλι, αλλά πάνω απ’ όλα ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ το Σπίτι μας εν όψει και των αγώνων που θα ακολουθήσουν στα πλέι οφ. Τα μάτια σας δεκατέσσερα. Ο Παναθηναϊκός παίρνει δύναμη από τον κόσμο του και τον θέλει ΠΑΝΤΑ δίπλα του".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ