ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Κάθε επιτυχία Χάρη"

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Κάθε επιτυχία Χάρη"

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε επίσημα τη μεταγραφή του Χάρη Μαυρία στη Σάντερλαντ και εξέφρασε τη χαρμολύπη της για την εξέλιξη της, ενώ ανακοίνωσε και το πρόγραμμα του φιλικού με την Παναχαϊκή.

Η Σάντερλαντ είναι και επίσημα η νέα ομάδα του Χάρη Μαυρία όπως επιβεβαίωσε το μεσημέρι της Πέμπτης με ανακοίνωσή της η αγγλική ομάδα.

Λίγες ώρες μετά επί του θέματος ανακοίνωση εξέδωσε και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Χάρη Μαυρία στη Σάντερλαντ. Ευχαριστούμε το Χάρη για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του στο υψηλότερο επίπεδο.

Η μεταγραφή αυτή από τη μια πλευρά μας προκαλεί λύπη γιατί ένα παιδί με εξαιρετικό χαρακτήρα και πλούσιο ταλέντο, που αναπτύχθηκε μέσα στον Παναθηναϊκό, τον αγάπησε και πρόσφερε στην ομάδα δεν θα φορά πια την φανέλα με το τριφύλλι.

Από την άλλη ωστόσο, η μετακίνηση ενός ποδοσφαιριστή από τα «σπλάχνα» της ομάδας σ’ ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα στον κόσμο, αντανακλά πέρα από το ταλέντο και την προοπτική του ίδιου και την ποιότητα της παραγωγικής διαδικασίας και της εις βάθος δουλειάς που γίνεται στον Παναθηναϊκό και αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για το μέλλον της ομάδας μας".

Εν τω μεταξύ, στη διακοπή στις αρχές Σεπτεμβρίου για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων, ο Παναθηναϊκός θα μεταβεί στην Πάτρα προκειμένου να αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα την Παναχαϊκή. Το ματς θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της μεταγραφής του Θανάση Ντίνα τον προηγούμενο Ιανουάριο.

Η αχαϊκή ομάδα έχει προετοιμάσει εκδηλώσεις στο πλαίσιο της αναμέτρησης, με βραβεύσεις στους Αλαφούζο, Γεωργακόπουλο κ.α. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Παναχαϊκής:

"Δεξίωση θα παραθέσει η Παναχαϊκή για να τιμήσει την διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αλλά και τους επισήμους που θα προσέλθουν στο φιλικό αγώνα που θα γίνει στις 8/9/2013.

Όπως είναι γνωστό πριν από την έναρξη του αγώνα θα τιμηθούν από την ΠΑΕ Παναχαϊκή ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Γιάννης Αλαφούζος, οι παλαίμαχοι κύριοι κύριοι Κύζας Δημήτριος, Γεωργακόπουλος Πάρις, Καραμανλής Νίκος , Κουρμπανάς Νίκος και ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ Παναχαϊκή, Θανάσης Ντίνας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ