ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Δεν πουλάμε τον Μπεργκ"

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Δεν πουλάμε τον Μπεργκ"
INTIME SPORTS

Με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατέστησε σαφές προς τους φιλάθλους, αλλά και... κάθε ενδιαφερόμενο, ότι ο Μάρκους Μπεργκ δεν παραχωρείται.

Οριστικό τέλος στη σεναριολογία πώλησης του Μάρκους Μπεργκ επιχείρησαν να βάλουν από τον Παναθηναϊκό την Τρίτη 1/4, αφού δεν επιθυμούν να αιωρείται στην ατμόσφαιρα ότι ο ποιοτικότερος ποδοσφαιριστής του ρόστερ έχει βγει στο ράφι.

Χαρακτηριστικά, με αφορμή τα σενάρια για τον Μπεργκ στη διοίκηση υποστήριζαν ότι "δεν είμαστε απελπισμένοι, ούτε ψάχνουμε πάση θυσία να πουλήσουμε για να βρούμε πόρους καθώς έχουμε μπει πλέον ξεκάθαρα σε υγιή δρόμο".

Με τα λεγόμενα τους, καταδεικνύουν ότι η κατάσταση στο οικονομικό κομμάτι του Παναθηναϊκού έχει μεταβληθεί και δεν έχει καμία σχέση με το καλοκαίρι του 2013, όταν και ήταν αναγκαία η εισροή κεφαλαίων με κάθε μέσο.

Άλλωστε, ο Νίκος Νταμπίζας έχει δεχτεί αρκετές κρούσεις από εκπροσώπους ομάδων του εξωτερικού, αλλά τους ενημέρωσε ότι ο Σουηδός επιθετικός δεν παραχωρείται και δεν προχώρησε περαιτέρω τη συζήτηση.

Ακόμα ένας ανασταλτικός παράγοντας για την πώληση του Μπεργκ με ποσό... κοψοχρονιάς, είναι το ποσοστό που διατηρεί επί της μεταπώλησης του ο ίδιος και το Αμβούργο. Συνολικά, ο Παναθηναϊκός κατέχει το 55% και το υπόλοιπο μοιράζεται, οπότε μία πρόταση πρέπει να είναι ιδιαίτερα μεγάλη ώστε να αφήσει ένα αποδεκτό κέρδος.

Τέλος, ούτε από την πλευρά του 27χρονου στράικερ έχει φανεί η παραμικρή διάθεση να φύγει από την ομάδα καθώς τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του περνούν υπέροχα στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ