ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Δεν ξεχνώ τον... "Μποροθρύλο""

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Δεν ξεχνώ τον... "Μποροθρύλο""
INTIME SPORTS

Με καυστική ανακοίνωση απάντησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην εκλογή του Γιώργου Μποροβήλου ως προέδρου της Super League.

Λίγη ώρα μετά την εκλογή του Γιώργου Μποροβήλου ως προέδρου της Super League η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση της θύμισε σε όλους ότι δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ τον διαιτητή της Ριζούπολης γνωστό και ως "Μποροθρύλο" και τόνισε πως η εκλογή του αποτελεί δυσφήμιση και πισωγύρισμα για το άθλημα.

Οι πράσινοι ήταν από τις ομάδες που είπαν όχι στην εκλογή του Μποροβήλου και δεν άλλαξαν άποψη ακόμα και μετά τον διάλογο που είχε ο εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα κ. Μπάκος με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Ο Παναθηναϊκός δεν ξεχνά ποιος ήταν ο ρόλος του Γιώργου Μποροβήλου, ευρύτερα γνωστός στον κόσμο και ως «Μποροθρύλος», στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η επιλογή του διαιτητή που επέτρεψε τη διεξαγωγή του «αγώνα» στη Ριζούπολη και εμπλεκόμενου στην υπόθεση των στημένων αποτελεί νέο πισωγύρισμα και δυσφήμιση για το άθλημα".

Σε ότι αφορά την διαφωνία του κ. Αλαφούζου με τον κ. Μπάκο στην διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ. από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός διευκρίνιζαν πως αυτή ξεκίνησε όταν ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού άρχισε να αναλύει κάποια από τα πρόσφατα «παράσημα» του Γιώργου Μποροβήλου και μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Στις 23/6/2011 από την αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών Πόπη Παπανδρέου ασκήθηκε ποινική δίωξη κατά του Γεωργίου Μποροβήλου για:

α)δωροδοκία και δωροληψία για την αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα, τελεσθείσα από κοινού και κατ΄εξακολούθηση και,

β) νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες τελεσθείσα κατ΄επάγγελμα και κατά συνήθεια».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ