ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Ούτε για αστείο πρόταση για Μπεργκ..."

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Ούτε για αστείο πρόταση για Μπεργκ..."
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ διαψεύδει τα περί πρότασης στον Παναθηναϊκό για τον Μάρκους Μπεργκ που βοηθούσε τον Φρανκ Άρνεσεν στην υπόθεση του Όλα Τοϊβόνεν.

Εκτίμηση στο πρόσωπο του Μάρκους Μπερκγκ από πλευράς Φρανκ Άρνεσεν σαφώς και υπάρχει. Και είναι και αμοιβαία, αν κανείς λάβει υπόψη ότι ο Σουηδός φορ του Παναθηναϊκού προσπάθησε να τον βοηθήσει στην περίπτωση του Όλα Τοϊβόνεν λέγοντας καλά λόγια για την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ στον συμπατριώτη του, που τελικά προτίμησε την Σάντερλαντ.

Από το σημείο αυτό μέχρι το να έχει φουντώσει φημολογία περί επίσημης πρότασης του ΠΑΟΚ στον Παναθηναϊκό για την αγορά του παίκτη με 2 εκατ. ευρώ, η απόσταση είναι τεράστια. Και όπως λένε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ “δεν υπήρξε καμία πρόταση για Μπεργκ. Ούτε για αστείο”.

Φυσικά και ο Άρνεσεν θα ήθελε έναν παίκτη σαν τον Μπεργκ στον "Δικέφαλο". Ξέρει, όμως, ότι το ποσό που θα ζητούσε ο Παναθηναϊκός για να συναινέσει σε μία τέτοια μεταγραφή είναι απαγορευτικό για τον φετινό σχεδιασμό του ΠΑΟΚ.

Άλλωστε, αν έμπαινε σε μία τέτοια διαδικασία ο ΠΑΟΚ, υπάρχει και ο δίαυλος μεταξύ Σαββίδη και Αλαφούζου που θα μπορούσε να εγγυηθεί ότι η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ δεν θα προχωρούσε στην κατάθεση μίας πρότασης εκ των προτέρων καταδικασμένης σε αποτυχία.

Δεν το συζήτησαν "ούτε για αστείο"

Από τον Παναθηναϊκό όμως υποστήριζαν πως η πρόταση έχει κατατεθεί και ήταν τέτοια που "Ούτε για αστείο" δεν μπήκαν στη διαδικασία να τη συζητήσουν. Μάλιστα στο τριφύλλι απορούσαν και με τη διάψευση από πλευράς ΠΑΟΚ καθώς έχουν στα χέρια τους τα σχετικά έγγραφα που αποδεικνύουν ότι όντως έγινε πρόταση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ