ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Σχέδιο εξόντωσής μας"

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Σχέδιο εξόντωσής μας"
Παναθηναϊκός, Λεωφόρος INTIME SPORTS

Άμεση αντίδραση από τον Παναθηναϊκό μετά την απόρριψη της έφεσής του να μην ισχύσει η ποινή για τα γεγονότα στη Λεωφόρο. Οι "πράσινοι" μιλούν για σχέδιο εξόντωσής τους και αναφέρουν: "Μετά την ύβριν, έρχεται η νέμεσις".

Θέση για την απόρριψη της έφεσης της από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ πήρε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Όπως αποφασίστηκε, το πρόστιμο των 190.000 ευρώ, η αφαίρεση τριών βαθμών από το πρωτάθλημα και οι 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών θα ισχύσουν, με αφορμή όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Οι "πράσινοι" αντέδρασαν άμεσα και με ανακοίνωσή τους κάνουν λόγο για σχέδιο εξόντωσής τους, για πρωτοφανή σε σκληρότητα τιμωρία, ενώ καταλήγουν αναφέροντας: "Όλοι να θυμούνται ότι μετά την ύβριν, έρχεται η νέμεσις".

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει ως εξής:

"Η πρωτοφανής σε σκληρότητα απόφαση τιμωρίας του Παναθηναϊκού για τα όσα συνέβησαν στο μη διεξαχθέν παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, φανερώνει ότι είναι σε πλήρη εξέλιξη ένα σχέδιο εξόντωσης του συλλόγου μας και εν τέλει σε πλήρη εναρμόνιση με τους στόχους της γνωστής εγκληματικής οργάνωσης που ελέγχει απολύτως το χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δυστυχώς φαίνεται ότι και η Πολιτεία δια του αρμοδίου Υφυπουργού Αθλητισμού αδρανεί, αν δεν συμβάλλει, προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο Παναθηναϊκός εμφανίζεται ως θύτης κατ’ εντολή των εκτελεστών του ελληνικού ποδοσφαίρου. Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο του Παναθηναϊκού να βρίσκεται σε εγρήγορση.

Επίσης καλούμε όλους τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους που επιθυμούν την εξυγίανση και την ισονομία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, να συστρατευθούν. Θα συνεχίσουμε με επιμονή τον αγώνα για την κάθαρση παρά τις όποιες αντιξοότητες. Όλοι να θυμούνται ότι μετά την ύβριν, έρχεται η νέμεσις".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η μάχη οπαδών - Αστυνομίας στη Λεωφόρο

Κοντονής: "Στον ανακριτή οι συλληφθέντες"

Ζέκα: "Σκηνικό πολέμου"

Ζήτησε τις εκθέσεις για το ντέρμπι ο Σιμιτζόγλου

Καταθέτει ένσταση και ζητά τη διεξαγωγή του ντέρμπι ο Παναθηναϊκός

Οι ζημιές και το κόστος αποκατάστασης του "Απόστολος Νικολαΐδης"

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Θα μας δικάσει επιτροπή από τον Πειραιά"

Βαριά τιμωρία στον Παναθηναϊκό

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ