ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Η διακοπή δίνει συγχωροχάρτι"

Παναθηναϊκός, σήμα

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Η διακοπή δίνει συγχωροχάρτι"

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με επίσημη ανακοίνωσή της υποστήριξε πως η οριστική διακοπή του πρωταθλήματος είναι μια αποτυχημένη συνταγή που ουσιαστικά δίνει συγχωροχάρτι σε όσα έγιναν στην Τούμπα και ευνοεί μόνο τον ΠΑΟΚ θίγοντας παράλληλα όλες τις άλλες ομάδες.

Η επ' αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος δεν βρίσκει σύμφωνη την ΠΑΕ Παναθηναϊκός που εξέφρασε τη δυσαρέσκεια της με επίσημη ανακοίνωση.

Σύμφωνα με αυτή η απόφαση της Κυβέρνησης δίνει συγχωροχάρτι σε όσα έγιναν στην Τούμπα και ευνοεί μόνο τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη ενώ κάνει κακό στον Παναθηναϊκό και τη προσπάθεια που κάνει ώστε να διατηρηθεί εντός των πλαισίων που ορίζουν οι κανονισμοί.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει:

"Η διακοπή του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Super League που ανακοίνωσε σήμερα η  κυβέρνηση διά του αρμόδιου υφυπουργού, είναι δοκιμασμένη και αποτυχημένη συνταγή του παρελθόντος, που ουσιαστικά δίνει "συγχωροχάρτι" σε όσα απρεπή και έξω από κάθε ηθική έγιναν για πολλοστή φορά από συγκεκριμένο ευνοημένο από την κυβέρνηση μεγαλοπαράγοντα ποδοσφαιρικής ομάδας.

Η απόφαση αυτή, θίγει όλες τις άλλες ομάδες που δεν προκάλεσαν ή δεν μετείχαν στα έκτροπα και διαλύει το πρωτάθλημα, που με τις ενέργειες πολλών αναζητούσε μία νέα ισορροπία.

Ταυτόχρονα ζημιώνει ανεπανόρθωτα και δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια εκείνων των ομάδων που επιχειρούν με έντιμο και νόμιμο τρόπο, όπως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός να διατηρηθούν εντός των πλαισίων που ορίζουν οι κανονισμοί των διεθνών και εγχώριων οργάνων ποδοσφαίρου, σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον"

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Συμβουλές μιας πορνοστάρ για το σεξ πριν και μετά τη σχέση

Η Janice Griffith τα έχει ζήσει όλα μπροστά και πίσω από τις κάμερες και δεν έχει πρόβλημα να τα μοιραστεί μαζί μας.

Οι 15 πιο άβολες στιγμές της μνημονιακής τηλεόρασης

Η ελληνική τηλεόραση κάποια στιγμή θα πεθάνει. Η ετεροντροπή που μας έχει προκαλέσει, ποτέ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24