ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Π. Γιαννακόπουλος: "Δεν θέλω να αυξήσω το ποσοστό στην ΠΑΕ"

Π. Γιαννακόπουλος: "Δεν θέλω να αυξήσω το ποσοστό στην ΠΑΕ"
INTIME SPORTS

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος, ξεκαθάρισε για ακόμη μια φορά πως δεν προτίθεται να αυξήσει το ποσοστό των μετοχών του της ΠΑΕ, από την στιγμή που δεν αλλάξουν τα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο ισχυρός άνδρας της "πράσινης" ΚΑΕ, μιλώντας στην εκπομπή "Η δίκη στο Blue Sky" αναφέρθηκε στις σκέψεις του για την ΠΑΕ, την συνάντηση που θα έχει με τον Τζίγκερ, αλλά και για το ματς με την Μπαρτσελόνα στο μπάσκετ.

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Γιαννακόπουλος τόνισε πως δεν θέλει να αυξήσει το ποσοστό του, από την στιγμή που υπάρχουν εκκρεμότητες και μετά τα τελευταία παράξενα που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά:

Για το αν συναντήθηκε με τον Τζίγκερ:

"Όχι δεν έγινε συνάντηση. Πιθανόν να γίνει αύριο αλλά δεν είναι σίγουρο".

Για το ποιες είναι οι σκέψεις του για την ΠΑΕ:

"Θα πάω στο διοικητικό συμβούλιο και εξαρτάται με το τι θα μου ζητήσουν και ποιος θα μου το ζητήσει. Είμαι διατεθειμένος αν όλοι συμβάλουν να μπω και εγώ με το ποσοστό που μου αντιστοιχεί".

Για την αγορά του ποσοστού της οικογένειας Βαρδινογιάννη:

"Ουδέποτε έγινε συζήτηση για το θέμα αυτό. Δεν είμαι διατεθειμένος να αυξήσω το ποσοστό μου. Έχουν περάσει σοβαρά άτομα από τον Παναθηναϊκό. Από τη στιγμή που υπάρχουν εκκρεμότητες και μετά τα τελευταία γεγονότα δεν είμαι διατεθειμένος, έχω 40χρόνια ιστορία στον Παναθηναϊκό. Δεν μπορώ να κάνω κάτι στα διοικητικά αν δεν ξεκαθαρίσει αυτή η κατάσταση.

Δεν με ενδιαφέρει να αυξήσω το ποσοστό μου, εγώ έχω το μπάσκετ και προσπαθώ να βοηθήσω να βγει από το τέλμα που βρίσκεται σήμερα ο Παναθηναϊκός. Ναι, με προϋποθέσεις και αν ξεκαθαρίσει το θέμα θα ενδιαφερθώ. Δεν μπορώ να μπω στο Δ.Σ. και να έχω συζητήσεις και επαφές με αυτές τις καταστάσεις. Η δικαιοσύνη πρέπει να λάβει τα μετρά της".

Σε ερώτηση για το αν σκοπεύει να… επιτεθεί στον Πατέρα, απάντησε:

"Δεν πρόκειται να επιτεθώ, τους σέβομαι όλους και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό".

Για το ματς με την Μπαρτσελόνα:

"Θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια. Η Μπαρτσελόνα είναι πολύ μεγάλη ομάδα και θα γίνει καλό παιχνίδι. Θέλω να παρακαλέσω τον κόσμο να είναι προσεκτικός".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ