ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Θέλουμε παίκτες να μας βοηθήσουν άμεσα"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÈÅËÔÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - CELTA
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÈÅËÔÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - CELTA EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην καθιερωμένη συνέντευξη στο συνδρομητικό κανάλι μίλησε για την μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού και το ενδεχόμενο αυτή να αφορά την απόκτηση Ελλήνων ποδοσφαιριστών.

Η επόμενη του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης βρήκε τον Παναθηναϊκό να προκρίνεται στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος και τον Μαρίνο Ουζουνίδη να πανηγυρίζει την τρίτη του νίκη σε τέσσερα ματς με το τριφύλλι.

Ο 48χρονος προπονητής στην καθιερωμένη συνέντευξη στην κάμερα της "NOVA" ενόψει του αγώνα με την ΑΕΛ μίλησε για το παιχνίδι του Κυπέλλου και την τραγική εικόνα των πράσινων την οποία κανείς δεν άντεχε να βλέπει δικαιολογώντας τον κόσμο του Παναθηναϊκού για την αποχώρηση του στο ημίχρονο.

Επίσης στάθηκε στην μεταγραφική ενίσχυση των πράσινων σημειώνοντας ότι θέλει παίκτες που θα βοηθήσουν άμεσα και θα έρθουν για να ενισχύσουν ουσιαστικά την ομάδα και όχι απλά να έρθουν για να έρθουν.

Διαβάστε τι είπε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην κάμερα της "NOVA":

Τόσες πολλές αλήθειες μαζεμένες είχαμε χρόνο να τις ακούσουμε αλλά τις είπατε μετά το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, τι σας στεναχώρησε περισσότερο από ένα παιχνίδι που μένει σαν πρόσημο θετικό, η πρόκριση;
"Η παρουσία που είχαμε, ιδίως ο τρόπος που το αντιμετωπίσαμε στο ξεκίνημα, στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν ένα παιχνίδι που ξέραμε ότι έπρεπε να το κερδίσουμε. Ανεξάρτητα αν πιστεύαμε όλοι ότι ήταν μπορεί να είναι και δύσκολο να προκριθούμε. Όμως έπρεπε να το κερδίσουμε και ο τρόπος που μπήκαμε σε αυτό το παιχνίδι ήταν απογοητευτικός. Από εκεί και πέρα όμως τελείωσε αυτό το παιχνίδι, δεν θέλω να το ξανασυζητήσουμε. Αυτά που είπα τα είπα γιατί τα πίστευα και κοιτάμε τώρα τη συνέχεια δεν μπορούμε να μένουμε πίσω".

Σας πείραξε και το γεγονός ότι και ο κόσμος απογοητευμένος έφυγε από το γήπεδο γιατί κάνετε μεγάλη προσπάθεια να τον συσπειρώσετε;
"Δεν ήταν και ότι καλύτερο να βλέπεις τον κόσμο να φεύγει. Από εκεί και πέρα όμως είπα ότι ήταν τόσο άσχημη η εικόνα που είχαμε στο παιχνίδι που δεν ήταν εύκολο να την δεχθεί κάποιος. Τους θέλουμε όμως κοντά μας".

Η επόμενη μέρα είναι λίγο πιο ευχάριστη καθώς υπάρχουν νίκες. υπάρχει αντίδραση έστω και στο δεύτερο ημίχρονο. Υπάρχει παλμός. Ο Παναθηναϊκός δείχνει σταδιακά να μπαίνει στην φιλοσοφία σας και υπάρχει και το παιχνίδι με την Λάρισα το τελευταίο μιας δύσκολης περιόδου. Εκεί τι περιμένετε;
"Καταρχήν ακόμα για να παίξουμε το ποδόσφαιρο που θέλω δεν είναι εύκολο. Θέλουμε ακόμα αρκετή δουλειά. Για το παιχνίδι της Κυριακής υπάρχει ο σεβασμός στον αντίπαλο, ξέρουμε ότι είναι σε δύσκολη βαθμολογική θέση. Είναι μια ομάδα που στην έδρα της παρουσιάζει εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Το είδαμε κόντρα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Έχει μια εντελώς διαφορετική εικόνα στο γήπεδο της.

Αυτό που είναι σημαντικό για εμάς είναι να παίξουμε πολύ καλά και να δώσουμε το 100%. Πρέπει να σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους μας. Ιδίως μια ομάδα σαν την ΑΕΛ με βαριά φανέλα και αυτή. Και αν θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι οι τρεις βαθμοί θα πρέπει να παρουσιάσουμε τον καλύτερο μας εαυτό αλλιώς δεν θα είναι εύκολα τα πράματα. Περιμένω ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι".

Με δεδομένη τη διαφορά από την κορυφή στο πρωτάθλημα και το γεγονός ότι πήρατε την πρόκριση στο Κύπελλο μήπως είναι πιο ρεαλιστικός στόχος η κατάκτηση του Κυπέλλου;
"Δεν θέλω να μπαίνουμε σε αυτή τη διαδικασία. Ούτε να λέμε που είναι ο Ολυμπιακός, πόση απόσταση έχουμε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς αυτή την στιγμή είναι να δουλεύουμε και να κοιτάμε πως θα κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι. Είπαμε ότι δεν εξαρτώνται πλέον τα πράγματα από εμάς στο πρωτάθλημα, άλλος είναι μπροστά στην βαθμολογία. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να κοιτάμε πως θα κερδίζουμε τα παιχνίδια μας και να περιμένουμε τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Το Κύπελλο είναι ένας στόχος που μας ενδιαφέρει σίγουρα. Παρότι όπως είπα δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε από τη στιγμή που περάσαμε θα πρέπει να δούμε και αυτόν τον θεσμό".

Έχοντας πλέον διαμορφώσει και πλήρη εικόνα για το ρόστερ, γνωρίζοντας και τον Παναθηναϊκό από τα προηγούμενα παιχνίδια, πως σκοπεύετε να κινηθείτε μεταγραφικά;
"Αυτά είναι σε συζήτηση που θα κάνω με τον πρόεδρο. Θα δούμε ποιοι παίκτες μπορούν να αποχωρήσουν γιατί όπως καταλαβαίνετε δεν είναι εύκολο να λύνονται και τα συμβόλαια από την μια στιγμή στην άλλη. Και από εκεί και πέρα ανάλογα με τα οικονομικά δεδομένα και την δυνατότητα που θα έχουμε και τις επιλογές που θα βρούμε γιατί δεν θέλω να φέρουμε παίκτες μόνο και μόνο για να φέρουμε. Θέλω να είναι κάποιοι παίκτες που θα μπορούν να μας βοηθήσουν άμεσα και αυτή τη στιγμή αλλά και στο μέλλον".

Υπάρχουν αυτοί οι παίκτες στην εγχώρια αγορά γιατί ασφαλώς θα χρειαστούν και πιο πολλά ή είναι πιο εύκολο να κινηθείτε στο εξωτερικό;
"Αυτή την εποχή δεν μπορούμε να έχουμε πολλές επιλογές, όπου θα βρούμε καλούς παίκτες. Μακάρι να μπορέσουμε να φέρουμε και κάποιον ή κάποιους Έλληνες στην ομάδα αλλά όπου θα βρούμε καλούς παίκτες. Σας είπα ότι δεν θέλω να πάρουμε για να πάρουμε αλλά θα μας βοηθήσουν ουσιαστικά και θα μας κάνουν καλύτερους σαν ομάδα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ