ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Σήμερα τα παιδιά έπαιξαν ποδόσφαιρο"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης έμεινε ευχαριστημένος απ' την εικόνα των ποδοσφαιριστών στην ευρεία νίκη με 5-0 επί του Αστέρα Τρίπολης, ενώ έκανε ειδική μνεία στην πρώτη συμμετοχή του Σωτήρη Πίσπα στη Super League.

Ο Παναθηναϊκός πέρασε σαν σίφουνας απ' την Τρίπολης, επικρατώντας με το εμφατικό 5-0 του Αστέρα για την 21η αγωνιστική της Super League. Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για το ευρύ σκορ, ενώ στάθηκε στο ντεμπούτο του νεαρού επιθετικού, Σωτήρη Πίσπα στο πρωτάθλημα.

"Σήμερα τα παιδιά έπαιξαν ποδόσφαιρο. Απ' την πρώτη φάση του αγώνα φάνηκε ότι είμαστε καλά. Παίξαμε γρήγορα, παίξαμε κάθετα πολλές φορές και ήμασταν πιεστικοί μπροστά. Ειδικά στο πρώτο μέρος ήταν ένα ολοκληρωμένο ημίχρονο απ' την πλευρά μας. Στο δεύτερο ημίχρονο είναι λογικό να πέσει λίγο ο ρυθμός του αγώνα, αλλά και πάλι είχαμε τις φάσεις για να πετύχουμε γκολ. Παράλληλα, είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε και χρόνο συμμετοχής στον νεαρό Πίσπα. Είμαι ευχαριστημένος", δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός στην κάμερα της NOVA.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ