ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ουζουνίδης: "Μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΟ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΟ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα του Παναθηναϊκού και την νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης εμφανίστηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης έκανε την καλύτερη εμφάνιση του όσο είναι στον πάγκο του ο Μαρίνος Ουζουνίδης και επικράτησε δίκαια με 4-0. Οι πράσινοι είχαν καλή απόδοση και ικανοποίησαν σε απόλυτο βαθμό τον προπονητή τους.

Αυτό παραδέχτηκε και στις πρώτες του δηλώσεις μετά το ματς ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Μιλώντας στην κάμερα της Cosmote ο προπονητής του τριφυλλιού είπε αρχικά: "Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Νομίζω ότι και στο τελευταίο παιχνίδι ήμασταν καλοί. Σήμερα παίζοντας και σε καλύτερο γήπεδο ήμασταν ακόμα περισσότερο. Το ζητούμενο είναι να βρούμε διάρκεια στην απόδοσή μας, σιγά σιγά να αποκτήσουμε τη συνοχή που πρέπει γιατί φαίνεται ότι μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο".

Στη συνέχεια σε ερώτηση για το εάν η συνοχή στην άμυνα και η πίεση στην επίθεση είναι δύο στοιχεία που θέλει να βλέπει από την ομάδα του δήλωσε: "Έχουν έρθει παίκτες σε μεσοεπιθετική γραμμή που είναι πιο ταχυδυναμικοί. Οπότε, είναι πιο εύκολα για εμάς να πιέσουμε ψηλά. Αυτό κάναμε και σήμερα από την αρχή, δεν αφήσαμε τον Αστέρα να "χτίσει" επιθέσει από πίσω. Θέλαμε να κλέψουμε πολλές φορές την μπάλα ώστε να υπάρχουν και περισσότερες προϋποθέσεις. Παρά τα τέσσερα γκολ θεωρώ ότι μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα. Είχαμε πολλές ευκαιρίες και προϋποθέσεις να πετύχουμε και άλλα. Οι παίκτες μου έκαναν μεγάλη προσπάθεια τους αξίζουν συγχαρητήρια" .

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ