ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οχαγιόν: "Τιμή μου να με θέλει ο Παναθηναϊκός"

Οχαγιόν: "Τιμή μου να με θέλει ο Παναθηναϊκός"

Ο Μοσέ Οχαγίον υποστήριξε ότι θα συζητούσε μια πρόταση από τον Παναθηναϊκό την ίδια ώρα που ο εκπρόσωπος του παίκτη δεν διαψεύδει, ούτε επιβεβαιώνει το θέμα.

Η "Live Sport" αποκάλυψε την Παρασκευή το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Μοσέ Οχαγιόν της Ανόρθωσης και το Σάββατο φιλοξένησε δηλώσεις του Ισραηλινού μέσου ο οποίος δήλωσε ότι θα συζητούσε μια πρόταση από το Τριφύλλι.

Χαρακτηριστικά σημείωσε: "Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην προετοιμασία της ομάδας και σκέφτομαι μόνο τα δυο προσεχή Ευρωπαϊκά ματς. Αν ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός, είναι τιμή μου, είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές ομάδες και ασφαλώς θα συζητούσα κάποια πρόταση".

Από την πλευρά του ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή Σάμπι Γκέρσον υποστήριξε: "Δεν θα ήθελα να κάνω σχόλιο για το δημοσίευμα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ο Οχαγιόν σκέφτεται μόνο τα δυο ματς για το Europa League και ότι το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2015".

Με βάση τα όσα αναφέρουν οι Κύπριοι ο Οχαγίον είναι στην μεταγραφική λίστα της Ανόρθωσης και μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις μετά τις 25 Ιουλίου έχοντας παίξει πρώτα στα δυο Ευρωπαϊκά παιχνίδια της "Κυρίας" κάτι που βέβαια σε καμία περίπτωση δεν απασχολεί τους πράσινους που ούτως η άλλως δεν αγωνίζονται φέτος στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ