ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ούτε την Τετάρτη έκανε ανάλυση ο Στραματσόνι

Ούτε την Τετάρτη έκανε ανάλυση ο Στραματσόνι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για την Πέμπτη μετέθεσε ο Αντρέα Στραματσόνι την τακτική ανάλυση της ΑΪΚ Στοκχόλμης, ενώ στην προπόνηση της Τετάρτης δεν φανέρωσε τις προθέσεις του για την ενδεκάδα.

Ανήμερα του παιχνιδιού (28/7) θα αναλύσει την ΑΪΚ Στοκχόλμης ο Αντρέα Στραματσόνι, αφού και την Τετάρτη (27/7) απέφυγε τις αναφορές στον αντίπαλο του Παναθηναϊκού.

Ο Ιταλός προπονητής ήταν γενικόλογος στις εντολές του και περιορίστηκε σε όσες αφορούν τις κινήσεις και τις επιλογές των παικτών του. Χαρακτηριστικό είναι πως οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού ακόμα δεν έχουν παρακολουθήσει βίντεο από αγώνες των Σουηδών.

Πριν από την προπόνηση της Τετάρτης στο "Γεώργιος Καλαφάτης" συγκλήθηκε σύσκεψη του προπονητικού επιτελείου, στη διάρκεια της οποίας ελήφθησαν αποφάσεις για την προσέγγιση που θα έχει ο Παναθηναϊκός εναντίον της ΑΪΚ.

Πλέον, το πρωί της Πέμπτης (28/7) θα αφιερωθεί στην τακτική προετοιμασία και στην ανάλυση της σουηδικής ομάδας, ώστε ο Παναθηναϊκός να παρουσιαστεί προετοιμασμένος στο παιχνίδι του "Απόστολος Νικολαΐδης".

Από τις ελάχιστες δοκιμές που έχει δείξει κάτι ο Στραματσόνι, δείχνει πως θα διατηρήσει το 4-2-3-1, με τους δέκα από τους έντεκα που άρχισαν εναντίον της Τσβόλε και με μοναδική αλλαγή, τον Κουτρουμπή αντί του Ιβανόφ.

Ο Στιλ θα αρχίσει στην εστία, οι Μέστο, Κουτρουμπής, Μολέντο, Χουλτ στην τετράδα της άμυνας, οι Ζέκα και Λεντέσμα θα συνθέσουν το δίδυμο των αμυντικών χαφ, ο Γουακάσο και ο Λουντ θα καλύψουν τα δύο άκρα και ο Ιμπάρμπο θα αγωνιστεί σε ελεύθερο ρόλο, πίσω από τον Μπεργκ.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ