ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ούτε ένας, ούτε δυο... αλλά επτά αποκλεισμοί σοκ

Ούτε ένας, ούτε δυο... αλλά επτά αποκλεισμοί σοκ
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια έχει γνωρίσει επτά αποκλεισμούς... σοκ σε αγώνες Κυπέλλου είτε σε μονά, είτε σε διπλά παιχνίδια, θυμηθείτε όλες τις περιπτώσεις.

Από την πρώτη στιγμή της κλήρωσης του Κυπέλλου όπου ο Παναθηναϊκός βρέθηκε αντιμέτωπος με την Ξάνθη όλοι γνώριζαν ότι τα δυο ματς θα είναι δύσκολα και ότι το τριφύλλι είχε την πιο δύσκολη κλήρωση.

Μετά το πρώτο παιχνίδι στα Πηγάδια και το τελικό 1-1 η πρόκριση είχε γείρει υπέρ των πράσινων καθώς τόσο το σκορ του πρώτου ματς όσο και το ότι ο δεύτερος αγώνας θα γινόταν στην Λεωφόρο έχριζε φαβορί τους πράσινους.

Όλα αυτά πριν την σέντρα όμως καθώς το τριφύλλι αποδείχθηκε λίγο στο παιχνίδι της Πέμπτης και ο αποκλεισμός από την Ξάνθη ήρθε δίκαια προκαλώντας... σοκ σε όλους μέσα και έξω από τον Παναθηναϊκό.

Γυρνώντας κάποιος πίσω το χρόνο όμως θα δει ότι δυστυχώς για τους πράσινους έχουν υπάρξει και άλλοι αποκλεισμοί σοκ από ομάδες που κανείς δεν θα το περίμενε. Δεν μιλάμε για παιχνίδια κόντρα σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ καθώς στα ντέρμπι όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά.

Μιλάμε για παιχνίδια κόντρα σε υποδεέστερους αντιπάλους όπου όπως και πριν το ματς με την Ξάνθη έτσι σε σε όλα τα προηγούμενα ματς ο Παναθηναϊκός πριν την έναρξη του αγώνα ήταν το αφεντικό.

Το Sport24.gr έψαξε και βρήκε στα τελευταία δεκαπέντε χρόνια επτά αποκλεισμούς σοκ για το τριφύλλι σε μονά ή διπλά παιχνίδια και κόντρα σε αντιπάλους όπου κανείς δεν το περίμενε και έγινε η... έκπληξη.

Θυμηθείτε τους:

2014-15
Ξάνθη-Παναθηναϊκός 1-1
Παναθηναϊκός-Ξάνθη 0-1

2012-13
Παναθηναϊκός-Πλατανιάς 2-1
Πλατανιάς-Παναθηναϊκός 1-0

2011-12
Πανιώνιος-Παναθηναϊκός 0-0 (4-3 στα πέναλτι)

2008-09
Πανσεραϊκός-Παναθηναϊκός 0-0
Παναθηναϊκός-Πανσεραϊκός 2-3

2005-06
Εργοτέλης-Παναθηναϊκός 1-0

2002-03
Παναθηναϊκός-Αιγάλεω 0-1
Αιγάλεω-Παναθηναϊκός 1-1

2001-02
Ηρακλής-Παναθηναϊκός 1-0
Παναθηναϊκός-Ηρακλής 2-1

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ