ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες από το Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα

Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες από το Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ένα βίντεο διάρκειας εννέα λεπτών από το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα βάζει όλους τους πράσινους στα αποδυτήρια, στον πάγκο και στην εξέδρα της Λεωφόρου. (VIDEO)

Για πρώτη φορά στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Δευτέρα η πράσινη ΠΑΕ χρησιμοποίησε και παρακάμερες ώστε την επόμενη του αγώνα να δώσει στους φίλους του τριφυλλιού τη δυνατότητα να δουν όσα συνέβησαν πριν το ματς, στην διάρκεια του, στον πράσινο πάγκο αλλά και τις εξέδρες της Λεωφόρου.

Μέσω από το βίντεο που ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό της στο youtube η πράσινη ΠΑΕ βάζει όσους βρέθηκαν αλλά και όσους δεν βρέθηκαν στην Λεωφόρο.

Δείτε πλάνα από την προετοιμασία στα αποδυτήρια ώστε οι πράσινοι να τα βρουν όλα έτοιμα με τους φροντιστές να προσέχουν μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια. Δείτε το νιόπαντρο ζευγάρι που βρέθηκε στην Λεωφόρο να περιμένει την πράσινη αποστολή και εν συνεχεία να βγάζει φωτογραφίες με τους παίκτες του τριφυλλιού στον αγωνιστικό χώρο του Απόστολος Νικολαϊδης.

Δείτε πως αντέδρασαν οι πράσινοι στο γκολ του Καρέλη και τα μπράβο από τον πάγκο καθώς επίσης και τον Γιάννη Αναστασίου να δίνει οδηγία στον Πέτριτς για να εκτελέσει το πέναλτι που κέρδισε το τριφύλλι αλλά και το πως πανηγύρισε ο κόσμος του Παναθηναϊκού το γκολ του Αμπέντ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ