ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Θέλουν να μιλήσουν με τους μετόχους

Θέλουν να μιλήσουν με τους μετόχους
INTIME SPORTS

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έστειλαν μήνυμα ότι θέλουν να μιλήσουν απευθείας στους μετόχους. Διαβάστε τις εξελίξεις από την τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού.

Οι "πράσινοι" ήταν αποφασισμένοι να τηρήσουν μια ομόφωνη στάση σε ότι αφορά τους διακανονισμούς (να μην υπογράψουν, δηλαδή αν υπήρχε έστω κι ένας που θα έφερνε αντίρρηση), αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Κι αυτό γιατί κανείς από το οικονομικό επιτελείο της ΠΑΕ δεν επισκέφτηκε την Παιανία.

Οι παίκτες, πάντως, φρόντισαν προηγουμένως να μιλήσουν μεταξύ τους και να συζητήσουν για τη στάση που θα ακολουθήσουν στο ζήτημα.

Αυτό που αποφάσισαν πρώτα από όλα είναι ότι πρέπει να μιλήσουν με τους μετόχους, τους καθ 'ύλην αρμόδιους δηλαδή. Θέλουν να πληροφορηθούν δηλαδή για το πως έχουν τα πράγματα (να ακούσουν είτε τα θετικά, είτε τα αρνητικά) από συγκεκριμένους ανθρώπους.

Κι αυτό γιατί πιστεύουν ότι αν μιλήσει κάποιος άλλος διοικητικός παράγοντας κι όχι κάποιος από τους επιχειρηματίες που βάζουν τα χρήματα, τα λόγια δεν θα έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα.

Εξετάστηκε μάλιστα το ενδεχόμενο να ονομασθούν εκπρόσωποι που θα μιλήσουν απευθείας με τον Νικόλα Πατέρα ή τον Αδαμάντιο Πολέμη, καθώς υπάρχουν ποδοσφαιριστές που διατηρούν προσωπικές σχέσεις μαζί τους.

Στο μεταξύ η οριστική απόφαση για την υπογραφή ή όχι των διακανονισμών αναμένεται να ληφθεί την Πέμπτη. Φάνηκε ότι υπάρχει μια διάθεση για υπομονή, ενώ αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο είναι να οριστεί ένα χρονοδιάγραμμα για τις πληρωμές.

Εσείς διαβάστε για τον πόλεμο Βαρδινογιάννη - Βγενόπουλου, την εμφάνιση του Βλάση Τσάκα και το... άδειο ταμείο και την κρίσιμη προπόνηση της Τετάρτης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ