ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του χωρίς προβλήματα ο Παναθηναϊκός

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του χωρίς προβλήματα ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Οι πράσινοι γυμνάστηκαν ελαφρώς στο γήπεδο της Μάδεργουελ όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της Τρίτης με τον Φερέιρα να μην ανοίγει τα χαρτιά του.

Κλειστά χαρτιά θέλησε να κρατήσει στην διάρκεια της τελευταίας προπόνησης των πράσινων ο Ζεσουάλδο Φερέιρα με τον Πορτογάλο τεχνικό να βάζει τους παίκτες του στο οικογενειακό δίτερμα ανάμικτα και χωρίς να δείχνει κάποια από τις σκέψεις του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι με τους πράσινους έπαιξαν οι Καρνέζης, Κατσουράνης, Βύντρα, Σεϊταρίδης, Φορναρόλι, Ζέκα, Τοτσέ, Φουρλάνος, Μαυρίας, Βελάσκες.

Και με τους κίτρινους οι Κοτσόλης, Βιτόλο, Σισοκό, Πετρόπουλος, Σπυρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Λαγός, Μαρίνος, Μπουμσόνγκ και Ταμπάκης.

Το δίτερμα έληξε 3-2 υπέρ της ομάδας του Πετρόπουλο με τον 26χρονο στραίκερ να είναι σε πολύ καλή μέρα και να "πετάει φωτιές" στο δίτερμα πετυχαίνοντας δυο γκολ για την ομάδα του ενώ το τρίτο το πέτυχε ο Σπυρόπουλος. Για τους ηττημένος σκόραραν οι Φουρλάνος και Ζέκα.

Οι πράσινοι ολοκλήρωσαν έτσι χωρίς προβλήματα την προετοιμασία τους για το ματς με την Μάδεργουελ και είναι πανέτοιμοι ενόψει της αναμέτρησης της Τρίτης.

Δείπνο στους πράσινους

Όπως συνηθίζεται την προηγούμενη ενός Ευρωπαϊκού αγώνα έτσι και τώρα οι άνθρωποι της Μάδεργουελ τγβ Δευτέρα το βράδυ είχαν κανονίσει δείπνο για τους δυο αντιπροέδρους του Παναθηναϊκού Στράτο Σωπήλη και Βασίλη Κωνσταντίνου αλλά και για τον εκπρόσωπο διεθνών σχέσεων Βαγγέλη Πέτσο.

Ο πρόεδρος της ομάδας του Παναθηναϊκού Δημήτρης Γόντικας δεν μπόρεσε να είναι παρών καθώς έφτασε στην Σκωτία τα μεσάνυχτα και δεν πρόλαβε να δώσει το παρών.

Δεν πάει ο Αλαφούζος

Ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής κρατάει στην Αθήνα τον Γιάννη Αλαφούζο ο οποίος θα δει από το σπίτι του και όχι από τις εξέδρες του γηπέδου της Μάδεργουελ την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο ισχυρός άνδρας της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" τελευταία στιγμή ματαίωσε το ταξίδι του στην Σκωτία και παρέμεινε στην Αθήνα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ