ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Όλοι στην Παναθηναϊκή Συμμαχία

Όλοι στην Παναθηναϊκή Συμμαχία
INTIME SPORTS

Τεχνικό τιμ και παίκτες του Παναθηναϊκού γράφτηκαν στην Παναθηναϊκή Συμμαχία πριν την έναρξη της απογευματινής προπόνησης του Τριφυλλιού.

Σε μια συμβολική κίνηση το απόγευμα της Πέμπτης το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες του Παναθηναϊκού γράφτηκαν στην Παναθηναϊκή Συμμαχία.

Ο Γιάννης Αναστασίου, ο Δημήτρης Σαραβάκος και όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού, Έλληνες και ξένοι, πριν την έναρξη της προπόνησης των πράσινων πέρασαν από έναν ειδικό χώρο που είχε διαμορφωθεί στο νέο προπονητικό κέντρο του Τριφυλλιού και υπέγραψαν τις σχετικές αιτήσεις.

Επίσης και όλοι οι άνθρωποι των πράσινων γράφτηκαν στο σωματείο ενώ το παρών στο νέο αθλητικό κέντρο του Παναθηναϊκού έδωσαν οι δυο αντιπρόεδροι Βασίλης Κωνσταντίνου και Στράτος Σωπήλης.

Μια κίνηση που αποσκοπεί στο να δείξει ότι όλοι στο Τριφύλλι αποτελούν μια οικογένεια που παλεύει για το καλό του συλλόγου που λέγεται Παναθηναϊκός και θέλει δίπλα της όλον τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Όλοι στην Παναθηναϊκή Συμμαχία
INTIME SPORTS

Μάλιστα υπήρξε και σχετική ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ που αναφέρει:

«Μέλος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας έγινε σήμερα σύσσωμη ομάδα του Παναθηναϊκού. Πριν την έναρξη της προπόνησης στο «Απήλιον» όλοι οι ποδοσφαιριστές, το προπονητικό και ιατρικό επιτελείο και ο Συντονιστής του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, Δημήτρης Σαραβάκος εγγράφτηκαν στο Σωματείο συμπληρώνοντας όλα τα σχετικά έγγραφα.

Όλοι στην Παναθηναϊκή Συμμαχία
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ υποστηρίζει έμπρακτα το μοντέλο λαϊκής βάσης από το οποίο προκύπτει η διοίκησή της και στο οποίο στηρίζεται η προοπτική και η δυναμική της ομάδας. Η σημερινή εγγραφή του αγωνιστικού τμήματος και της ομάδας στο σύνολό της συμβολίζουν την έμπρακτη στήριξη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και την πίστη στο γεγονός ότι η συσπείρωση με τον κόσμο και η λαϊκή βάση αποτελούν μονόδρομο για τη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη της ομάδας».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ