ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Όλοι πλην Κλωναρίδη στον Παναθηναϊκό

Όλοι πλην Κλωναρίδη στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης γυμνάστηκε ατομικά αλλά πιθανότατα θα προλάβει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Μίντιλαντ στο "Απόστολος Νικολαΐδης", ενώ οι Ζέκα και Πέτριτς προπονήθηκαν όλο το πρόγραμμα.

Με μοναδικό πρόβλημα τον Βίκτωρα Κλωναρίδη καταστρώνει τα πλάνα του για το παιχνίδι της Πέμπτης ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στη Μίντιλαντ, ο Γιάννης Αναστασίου.

Στην προπόνηση της Κυριακής στο "Γεώργιος Καλαφάτης" άπαντες προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμούς και υπολογίζονται από τον προπονητή και τους συνεργάτες του για τα πλέι οφ του Europa League.

Εξαίρεση αποτέλεσε ο ομογενής επιθετικός, ο οποίος γυμνάστηκε ατομικά αλλά πιθανότατα θα προλάβει το ματς του "Απόστολος Νικολαΐδης".

Όσον αφορά τους Ζέκα και Πέτριτς, συμμετείχαν σε όλη τη διάρκεια της προπόνησης και έδειξαν ότι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις κυκλοφορίας και κατοχής μπάλας, μετά τελειώματα και τέλος τακτική.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά τη Δευτέρα στις 09:00, ενώ την ίδια ώρα έχει προγραμματιστεί αυτή της Τρίτης.

Στο Κορωπί ο Αλαφούζος

Μέρος της προπόνησης παρακολούθησε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, θέλοντας να βρίσκεται δίπλα στο ποδοσφαιρικό τμήμα για την προετοιμασία της για τη Μίντιλαντ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ