ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Όλοι, πλην Μπούι, στην διάθεση του Αναστασίου

Όλοι, πλην Μπούι, στην διάθεση του Αναστασίου
INTIME SPORTS

Ο Βίκτωρ Κλωνάριδης πήρε μέρος στην προπόνηση της Τρίτης και τέθηκε και αυτός στην διάθεση του Αναστασίου για το ματς με την Ξάνθη. Κανένα σοβαρό πρόβλημα για τον Έλληνα τεχνικό ενόψει του ματς του Κυπέλλου.

Ο Παναθηναϊκός έχει μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για την αναμέτρηση του Κυπέλλου με την Skoda Ξάνθη, την ερχόμενη Πέμπτη στο "Απόστολος Νικολαΐδης" και ο Γιάννης Αναστασίου είναι στην ευχάριστη θέση να βλέπει ότι έχει στην διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές του πλην του Μπούι.

Αυτό γιατί και ο Βίκτωρ Κλωναρίδης δήλωσε παρών στην προπόνηση της Τρίτης στην οποία πήραν μέρος και πάλι οι Νίνης, Κουτρουμπής, Πράνιτς.

Οπότε θα είναι καθαρά επιλογή του Έλληνα τεχνικού ποιους θα επιλέξει όχι μόνο για το αρχικό σχήμα αλλά ακόμα και για την 18άδα. Μετά από αρκετό καιρό μπορεί να επιλέξει τις καλύτερες δυνατές λύσεις για την δεύτερη αναμέτρηση με την ακριτική ομάδα, προκειμένου το τριφύλλι να εξασφαλίσει την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Στην πρωινή προπόνηση της Τρίτης το πρόγραμμα των πράσινων ξεκίνησε με ζέσταμα, συνεχίστηκε με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ στο τέλος είχε οικογενειακό δίτερμα. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά την Τετάρτη στις 5 το απόγευμα.

Στην διάρκεια του προγράμματος ο Γιάννης Αναστασίου δεν θέλησε να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του ενώ δεν έδειξε και τα πλάνα του αναφορικά με τους έντεκα που έχει στο μυαλό του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ