ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ολοένα και λιγοστεύουν οι ελπίδες για Αμπέντ

Ολοένα και λιγοστεύουν οι ελπίδες για Αμπέντ

Ο Μεχτί Αμπέντ χρησιμοποιήθηκε την Τετάρτη σε όλο το 90λεπτο του φιλικού Σέφιλντ Γουένσντεϊ έχοντας και πάλι καλή απόδοση και φαίνεται ότι θα πάρει την ευκαιρία από τον Πάρντιου ενώ θα μετέχει και στην αποστολή για τα φιλικά στην Γερμανία με Μάλαγα και Σάλκε.

Ελάχιστες έως μηδαμινές φαντάζουν οι ελπίδες του Παναθηναϊκού πλέον για να κάνει και πάλι δικό του τον Μεχτί Αμπέντ καθώς όπως όλα δείχνουν κερδίζει μια θέση στο φετινό ρόστερ της Νιουκάστλ με την παρουσία του στην προετοιμασία της ομάδας του Αλάν Πάρντιου.

Ο Αμπέντ αγωνίστηκε και την Τετάρτη ως βασικός σε φιλικό προετοιμασίας κόντρα στην Σέφιλντ Γουένστεϊ και μάλιστα έπαιξε σε όλη την αναμέτρηση έχοντας καταπληκτική απόδοση όπως αναφέρουν οι Άγγλοι και βοηθώντας ώστε να έρθει η νίκη για τους "ανθρακωρύχους".

Ο 21χρονος μέσος θα ακολουθήσει κανονικά και την αποστολή της ομάδας στην Γερμανία για τα φιλικά που θα γίνουν το Σαββατοκύριακο (2-3/8) κόντρα σε Μάλαγα και Σάλκε και όπως αναφέρουν οι Άγγλοι που παρακολουθούν στενά την προετοιμασία της Νιουκάστλ ο Αμπέντ φαίνεται ότι κερδίζει μια θέση στο ρόστερ και θα αγωνιστεί την φετινή σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ η οποία ξεκινάει στις 16/17 Αυγούστου.

Ολοένα και λιγοστεύουν οι ελπίδες για Αμπέντ
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ