ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Όλο και πιο κοντά στη νέα εποχή ο Παναθηναϊκός

Όλο και πιο κοντά στη νέα εποχή ο Παναθηναϊκός

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει στον Παναθηναϊκό για την εποχή του πρίγκιπα Αλ Σαούντ στους "πράσινους".

Ο Σαουδάραβας επενδυτής Αλ Σαούντ βρίσκεται ένα βήμα από την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι δύο πλευρές υπέγραψαν το μνημόνιο βάσει του οποίου θα γίνει η μεταβίβαση των μετοχών ώστε η ΠΑΕ να περάσει στα χέρια του Σαουδάραβα επενδυτή.

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη προτίθεται να ενεργοποιήσει τις μετοχές της και μέσω του νομικού της εκπροσώπου θα παρευρεθεί στη γενική συνέλευση (10 π.μ) ψηφίζοντας υπέρ της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου κατά 15 εκατομμύρια ευρώ, με τιμή μετοχής 0.33 ευρώ.

Ο Παναγιώτης Πετρόπουλος, ως πληρεξούσιος δικηγόρος του πρίγκιπα, αναμένεται να δώσει το "παρών" και θα γνωστοποιήσει την πρόθεση του Σαουδάραβα να καλύψει εξ ολοκλήρου την αύξηση.

Το απόγευμα στις (17:00) θα συνεδριάσει το Δ.Σ και εφόσον έχει εγκριθεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, θα ορίσει νέα γενική συνέλευση πιθανότατα για τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου με βασικό θέμα την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου με πρόσωπα της επιλογής του πρίγκιπα.

Μέσα στην ημέρα πιθανόν να ξεκινήσει ο οικονομικός και διοικητικός έλεγχος της ΠΑΕ. Το πιο σημαντικό πάντως, είναι η κατάθεση των 15 εκατομμυρίων ευρώ στο ειδικό τραπεζικό λογαριασμό από τον Σαουδάραβα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ