ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ολική ανατροπή ή μάταιη προσπάθεια

Ολική ανατροπή ή μάταιη προσπάθεια
INTIME SPORTS

Με τον μάνατζερ του Γκόρντον Σίλντενφελντ να λέει "όλα μπορούν να γίνουν" ο Παναθηναϊκός κάνει μια ακόμη προσπάθεια για την παραμονή του Κροάτη στο τριφύλλι.

Μια νέα και τελευταία προσπάθεια ώστε οι πράσινοι να διατηρήσουν στο ρόστερ τους τον Γκόρντον Σίλντενφελντ φαίνεται ότι κάνουν στον Παναθηναϊκό καθώς ο Κροάτης ίσως είναι ότι καλύτερο μπορεί να έχει στα μετόπισθεν το τριφύλλι. Συγκεκριμένα οι πράσινοι έχοντας ενημερωθεί και από τον "Σίφο" ότι μπορεί να υπάρξει αλλαγή δεδομένων και να περιμένουν φαίνεται ότι δίνουν ένα 48ώρο ακόμα στην συγκεκριμένη υπόθεση πριν προχωρήσουν σε οτιδήποτε άλλο.

Μάλιστα ο μάνατζερ του Γκόρντον Σίλντενφελντ έλεγε χθες το βράδυ για την αλλαγή δεδομένων στην υπόθεση: "Ίσως, όλα μπορούν να συμβούν, είναι όλα ανοιχτά".

Μένει φυσικά να δούμε αν θα επιτευχθεί η ολική ανατροπή στην προσπάθεια παραμονής του "Σίφο" ή η 48άρη παράταση αποδεχθεί μάταιη για τους ανθρώπους των πράσινων που εν συνεχεία θα ανακοινώσουν τον στόπερ με τον οποίο υπάρχει μια προεργασία και έχουν έρθει σε συμφωνία.

Στην Νίκη Βόλου ο Γιαννιτσάνης

Από εκεί και πέρα την Τρίτη οριστικοποιήθηκε και ο δανεισμός του Νίκου Γιαννιτσάνη στην Νίκη Βόλου ο οποίος θα γίνει ο δεύτερος ποδοσφαιριστής του τριφυλλιού μετά τον Μουζακίτη που θα παραχωρηθεί ως δανεικός στην ομάδα του Βόλου προκειμένου να πάρει παιχνίδι και να πείσει για την αξία του στην διάρκεια της σεζόν.

Τρελό σενάριο για Μαρινάκη

Τέλος η ιστοσελίδα www.kritisports.gr δημοσίευσε ένα τρελό σενάριο το οποίο αναφέρει ότι ο Νίκος Μαρινάκης έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την ΑΕΚ για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του το επόμενο καλοκαίρι που θα μείνει ελεύθερος και για αυτό και προβάλει αντίσταση και λέει όχι στην πρόταση των πράσινων για ανανέωση και δανεισμό στην Νίκη Βόλου ή σε άλλη ομάδα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ