ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Όλα καλά με Μολέντο στον Παναθηναϊκό

Όλα καλά με Μολέντο στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη για το παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΛ τέθηκε ο Μολέντο. Συνέχισε ατομικό ο Γουακάσο και θεραπεία ο Ιμπάρμπο ενώ ο Μπουμάλ απουσίαζε με άδεια.

Σε δυο γκρουπ πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Παρασκευής με την οποία ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα με την ΑΕΛ στην Λάρισα. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είδε τον Ροντρίγκο Μολέντο να παίρνει κανονικά μέρος στο πρόγραμμα και να τίθεται στην διάθεση του.

Σε αντίθεση με τους Ιμπάρμπο, Γουακάσο που ακολούθησαν ο καθένας το πρόγραμμα τους και δύσκολα θα συμπεριληφθούν στην αποστολή του τριφυλλιού για το παιχνίδι με τους "βυσσινί".

Επίσης ο Ουζουνίδης παραχώρησε άδεια στον Μπουμάλ την Παρασκευή προκειμένου ο άσος από το Καμερούν να είναι δίπλα στην γυναίκα του η οποία στην διάρκεια της Πέμπτης έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με αποφόρτιση για όσους έπαιξαν από 45 λεπτά και πάνω στο ματς με τον Απόλλωνα και πρόγραμμα στο γήπεδο με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι πέντε εναντίον πέντε για τους υπόλοιπους, ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς με τη Λάρισα. Ο Ιμπάρμπο ακολούθησε θεραπεία, οι Γουακάσο, Σάμπα έκαναν ατομικό πρόγραμμα και ο Μπουμάλ απουσίασε με άδεια".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ