ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι σίγουροι και το ερωτηματικό

Οι σίγουροι και το ερωτηματικό
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου δείχνει να έχει καταλήξει στους δέκα από τους έντεκα που θα βρεθούν στο αρχικό σχήμα και η μια θέση εξαρτάται από την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι Λαγός και Μέντες.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το απόγευμα της Δευτέρας (4/8) την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Τρίτης (5/8) με την Σταντάρ Λιέγης και όλα δείχνουν ότι ο Γιάννης Αναστασίου έχει βρει τους δέκα από τους έντεκα και αν δεν υπήρχε το απρόοπτο με τον Λαγό ίσως ήταν γνωστή ήδη η ενδεκάδα που θα παραταχθεί στην Λεωφόρο.

Με βάση αυτά που δοκίμασε στην προπόνηση της Δευτέρας πάντως μπορούμε να πούμε ότι δέκα παίκτες θεωρούνται σίγουροι και υπάρχει ένα ερωτηματικό το οποίο δεν αποκλείεται να ξεκαθαρίσει μέχρι και λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα και έχει να κάνει με την κατάσταση στην οποία είναι οι Λαγός και Μέντες.

Ο 41χρονος τεχνικός σκέφτεται να παρατάξει το τριφύλλι με τον Κοτσόλη κάτω από τα γκολπόστ. Στα δεξιά θα παίξει ο Τριανταφυλλόπουλος και αριστερά ο Νάνο ενώ οι δυο στόπερ θα είναι οι Κουτρουμπής και Σίλντενφελντ.

Στην μεσαία γραμμή σίγουρη θεωρείται η παρουσία των Πράνιτς και Ζέκα μπροστά από τον Λαγό ή τον Μέντες, αν ο πρώτος είναι 100% εντάξει τότε αυτός αναμένεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα.

Μπροστά τους στον ρόμβο θα αγωνιστεί ο Ατζαγκούν ενώ το δίδυμο της επίθεσης θα αποτελείται από τους Μπεργκ και Πέτριτς οι οποίοι θα προσπαθήσουν να διασπάσουν την άμυνα της Σταντάρ και να πετύχουν το γκολ που θα φέρει την πρόκριση στον Παναθηναϊκό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ