ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι παρατηρήσεις, η συγκέντρωση και το DVD του ντέρμπι

Οι παρατηρήσεις, η συγκέντρωση και το DVD του ντέρμπι
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Βονόρτας έκανε παρατηρήσεις στους παίκτες του για τη χαλαρότητα που παρατήρησε, ζήτησε συγκέντρωση ενόψει του μπαράζ με την Ξάνθη και απαίτησε οι πράσινοι να αγωνιστούν με το ίδιο πάθος και την όρεξη που έπαιξαν στο "Γ. Καραϊσκάκης" δείχνοντας τους και αποσπάσματα από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε το απόγευμα της Δευτέρας στις προπονήσεις και ο Γιάννης Βονόρτας από τη στιγμή που ουσιαστικά οι πράσινοι ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το μπαράζ με την Ξάνθη θέλησε να μιλήσει στους παίκτες του για τη χαλαρότητα που παρατήρησε το τελευταίο διάστημα. Τόσο στο ματς με τη Βέροια όσο και εν συνεχεία.

Ο 53χρονος τεχνικός απαίτησε από όλους να συγκεντρωθούν στο ματς μπαράζ με την Ξάνθη ενώ τους έδειξε και DVD από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό λέγοντας τους ότι έτσι θα ήθελε να παίζουν σε κάθε ματς.

Χαρακτηριστικά ο τεχνικός των πράσινων ανέφερε στους ποδοσφαιριστές του:

"Τέλος η χαλαρότητα και οι διακοπές. Είχατε δυο μέρες ρεπό, την προηγούμενη εβδομάδα πήγαμε πιο χαλαρά το πρόγραμμα αλλά από σήμερα ξεκινάμε την προετοιμασία μας για το μπαράζ με την Ξάνθη και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για αυτό.

Θέλω να σας μιλήσω λίγο για το παιχνίδι με την Βέροια καθώς δεν μου άρεσε η εικόνα μας σε κάποια διαστήματα. Την ώρα που έμειναν οι αντίπαλοι με δέκα παίκτες, εμείς παίξαμε παθητικά.

Έπρεπε σε εκείνο το σημείο να πρεσάρουμε πιο ψηλά. Παίζαμε με παίκτη παραπάνω δεν έπρεπε να τους περιμένουμε. Έπρεπε να παίξουμε πιο ενεργητική άμυνα μέσα στο χώρο. Να πιέζουμε περισσότερο".

Το πρόγραμμα των πράσινων

Οι πράσινοι θα προπονηθούν κανονικά την Μεγάλη Τρίτη και την Μεγάλη Τετάρτη θα δώσουν το φιλικό με την Ομόνοια στην Κύπρο. Εν συνεχεία την Μεγάλη Πέμπτη, την Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σάββατο θα κάνουν κανονικά προπόνηση το πρωί.

Ρεπό θα έχουν μόνο την Κυριακή του Πάσχα όταν και θα μπορέσουν να χαλαρώσουν λίγο μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα το απόγευμα που θα επιστρέψουν και πάλι στις προπονήσεις μπαίνοντας στην τελική ευθεία για το μπαράζ με την Ξάνθη.

Μένουν στην Αθήνα Μαρίνος, Φορναρόλι

Σε ότι έχει να κάνει με το φιλικό στην Κύπρο και πλην των Σεϊταρίδη, Μαυρία, Κουίνσι και Φουρλάνου που δεν προπονήθηκαν την Δευτέρα την αποστολή δεν θα ακολουθήσουν ούτε ο Μαρίνος με τον Φορναρόλι.

Ο μεν πρώτος μπήκε την Δευτέρα αλλά στο Τριφύλλι δεν θέλουν να τον πιέσουν πολύ και θα παραμείνει στην Αθήνα ώστε την Πέμπτη και πάλι να προπονηθεί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Όσο για τον Φορναρόλι παραπονέθηκε μετά το τέλος της προπόνησης χωρίς για ενοχλήσεις στο πόδι και θα εξεταστεί την Τρίτη το πρωί από το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού αλλά δύσκολα θα ταξιδέψει στην Κύπρο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ