ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι παίκτες θα εξηγήσουν στον κόσμο την απόφασή τους

Οι παίκτες θα εξηγήσουν στον κόσμο την απόφασή τους
INTIME SPORTS

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το ...τρίτο ημίχρονο του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Άρη λόγω της τοποθέτησης των παικτών στο θέμα των διακανονισμών.

Το παιχνίδι με τον Άρη βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα μπροστά στην αγωνία του κόσμου του Παναθηναϊκού για την αδειοδότηση από την Ουέφα. Σημαντικό ρόλο στην απόφαση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας θα παίξει και ο διακανονισμός του "τριφυλλιού" με τους παίκτες του ρόστερ.

Και όπως είναι γνωστό οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έχουν αποφασίσει να κρατήσουν ενιαία στάση, έτσι δεν αναμένεται να υπογράψει κανείς αν έστω ένας δεν συμφωνεί.

Παράλληλα στις μεταξύ τους συζητήσεις συμφώνησαν να εξηγήσουν στον κόσμο του "τριφυλλιού" για ποιον λόγο αποφάσισαν αυτήν την στάση. Εξηγήσεις που αναμένεται να δοθούν μετά τον αγώνα με τον Άρη.

Άγνωστο είναι ακόμα αν μοιραστεί κάποια δήλωση από τους αρχηγούς ή αν θα τοποθετηθούν στη μεικτή ζώνη. Πιθανό σενάριο, σύμφωνα με το Derby, είναι να εκπροσωπηθούν στη συνέντευξη Τύπου από τον Μπουμσόνγκ.

Φυσικά με ενδιαφέρον αναμένεται και η τοποθέτηση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για όσα εξωαγωνιστικά απασχολούν το "τριφύλλι" τον τελευταίο καιρό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ