ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι Μπεργκ, "Σίφο" κρίνουν την ενδεκάδα

Οι Μπεργκ, "Σίφο" κρίνουν την ενδεκάδα
INTIME SPORTS

Η παρουσία των Μάρκους Μπεργκ και Γκόρντον Σίλντενφελντ στο αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού κόντρα στην PSV είναι πολύ πιθανή αλλά δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει.

Θα ρισκάρει τελικά ο Γιάννης Αναστασίου ή δεν θα ρισκάρει και θα επιλέξει να χρησιμοποιήσει τους 100% ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές του την Πέμπτη το βράδυ κόντρα στην Αϊντχόφεν. Αυτό είναι το ερώτημα που αναμένεται να απαντηθεί μόνο λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με την PSV με τον Έλληνα τεχνικό να μην έχει φανερώσει ακόμα τα πλάνα του.

Το ρίσκο που καλείται να πάρει η όχι ο τεχνικός του Παναθηναϊκού έχει να κάνει με την χρησιμοποίηση ή μη του Μάρκους Μπεργκ και Γκόρντον Σίλντενφελντ στο αρχικό σχήμα των πράσινων.

Και οι δυο ναι μεν είναι στην αποστολή αλλά επ' ουδενί δεν είναι 100% έτοιμοι. Ο πρώτος επειδή προέρχεται από απουσία σχεδόν τριών μηνών και ο δεύτερος επειδή εξακολουθεί και πονάει στο μικρό δάχτυλο του δεξιού του ποδιού και είναι χαρακτηριστικό ότι το παπούτσι τον ενοχλεί.

Βέβαια το παιχνίδι με την PSV μπορεί να κρίνει το Ευρωπαϊκό μέλλον του Παναθηναϊκού και για αυτό ίσως ο Αναστασίου θεωρήσει ότι πρέπει να πάρει το ρίσκο.

Η παρουσία των δυο ποδοσφαιριστών κρίνει και τις υπόλοιπες εννιά θέσεις του αρχικού σχήματος του τριφυλλιού. Αν παίξουν οι "Σίφο" και Μπεργκ το αρχικό σχήμα των πράσινων αναμένεται να είναι το εξής: Στιλ, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Μέντες, Νάνο, Λαγός, Ζέκα, Μπούι, Πράνιτς, Καρέλης και Μπεργκ.

Αν δεν αγωνιστούν τότε στα στόπερ ίσως υπάρξει η τοποθέτηση του Τριανταφυλλόπουλου δίπλα στον Μέντες με τον Μπούρμπο να πηγαίνει στο δεξί άκρο. Και στην θέση του Σουηδού θα αγωνιστεί ο Καρέλης δίνοντας ο ίδιος τη θέση του πιθανότατα στον Ατζαγκούν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ