ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι απαιτήσεις του Γιώργου Βαρδινογιάννη για την Παιανία

Οι απαιτήσεις του Γιώργου Βαρδινογιάννη για την Παιανία

Στην συζήτηση που είχαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ζήτησε ως ενοίκιο 1,2 εκ. ευρώ ενώ για την πώληση του αθλητικού κέντρου απαίτησε 20 εκ. ευρώ. Ποια η προκαταβολή που ζήτησε ο Γιώργος Βαρδινογιάννης και τι θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα.

Οι απαιτήσεις του Γιώργου Βαρδινογιάννη για τη χρήση των εγκαταστάσεων της Παιανίας τη σεζόν 2013 - 2014 από την ομάδα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού αγγίζουν τα 1,2 εκ. ευρώ.

Τόσα ζήτησε ο πρώην πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ από τον αντιπρόεδρο του Τριφυλλιού Χρήστο Παναγόπουλο στις συζητήσεις που είχαν την προηγούμενη εβδομάδα.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Live Sport μάλιστα αρχικά ζήτησε 1,8 εκατομμύρια ευρώ για το ετήσιο μίσθωμα, όμωςστη συνέχεια μείωσε τις απαιτήσεις του κατά 600.000 ευρώ λέγοντας ότι δεν θα πέσει παρακάτω.

Στην συζήτηση των δυο πλευρών μάλιστα και σε ερώτηση για την πώληση των εγκαταστάσεων ο Γιώργος Βαρδινογιάννης απαίτησε 20 εκ. ευρώ.

Ο "καπετάνιος" ήταν απόλυτος στις θέσεις του και δεν άφησε περιθώρια για ελιγμούς στον Χρήστο Παναγόπουλο. Για άλλη μία φορά επανέλαβε την έντονη ενόχληση του για τα συνθήματα σε βάρος των αδερφών του, οι οποίοι έχουν αποβιώσει και δεν έδειξε διατεθειμένος να διευκολύνει την ΠΑΕ, όσο διαιωνίζεται αυτή η κατάσταση.

Απαίτησε, δε, την καταβολή μιας διόλου ευκαταφρόνητης προκαταβολής, η οποία κυμαίνεται ανάμεσα στις 400 με 500.000 ευρώ, προκειμένου να υπογράψει το μισθωτήριο και να επιτρέψει στην ομάδα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού να αρχίσει την προετοιμασία της για την νέα σεζόν. Γεγονός που δυσκολεύει αφάνταστα τον Γιάννη Αλαφούζο, αφού είχε υπολογίσει διαφορετικά την κατεύθυνση της ροής των κεφαλαίων που αναμένει στη διάρκεια του καλοκαιριού.

Πανάκριβη πολυτέλεια

Πλέον, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, είναι βέβαιο ότι η Παιανία εξελίσσεται μία πανάκριβη πολυτέλεια για τον Παναθηναϊκό. Διότι πλην του ετησίου μισθώματος, η ΠΑΕ καλείται να καλύψει το λειτουργικό κόστος των εγκαταστάσεων, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν θα καταβάλει αυτή και τον έκτακτο φόρο ακινήτων, ο οποίος για την προηγούμενη σεζόν άγγιξε τις 500.000 ευρώ...

Ο Γιάννης Αλαφούζος θα επισπεύσει τις ενέργειες του για την ανεύρεση άλλης λύσης για το προπονητικό κέντρο του Τριφυλλιού, ώστε να απεμπλακεί από την Παιανία. Εκτός και αν στο μεταξύ ο Γιώργος Βαρδινογιάννης μεταβάλλει τη στάση του και δεχθεί να συζητήσει με όρους τους οποίους "αντέχει" το ταμείο του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ