ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι τελευταίες εξελίξεις με τους Σιανί και Σπάχιτς

Οι τελευταίες εξελίξεις με τους Σιανί και Σπάχιτς

Οι πληροφορίες από τη Γαλλία υποστηρίζουν ότι ο Μικαέλ Σιανί έχει εκφράσει την προτίμηση του για τη συνέχεια της καριέρα του. Αποφασίζει για την πρόταση του Παναθηναϊκού ο Εμίρ Σπάχιτς.

Βαλίτσες για την Αθήνα πακετάρει ο Μίκαελ Σιανί, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταφέρονται από τους Γάλλους δημοσιογράφους τις τελευταίες ώρες.

Οι προσκείμενες στον 31χρονο στόπερ, πηγές των συναδέλφων, υποστηρίζουν ότι η προοπτική της Μπούρσασπορ και του τουρκικού πρωταθλήματος δεν συγκινεί τον πρώην ποδοσφαιριστή της Λάτσιο. Αντίθετα, όντας ενήμερος για την κατάσταση που επικρατεί στην Τουρκία, προτιμά να παραμείνει σε ευρωπαϊκό έδαφος.

Η Αθήνα μοιάζει ο ιδανικός προορισμός για τον Σιανί, αφού, πρόκειται για μία πόλη με ασφάλεια και με ποιότητα ζωής. Ήδη, έχει συγκεντρώσει πληροφορίες από τον Μίκαελ Εσιέν, με τον οποίο διατηρεί φιλικές σχέσεις, καθώς και από άλλους συμπατριώτες του, οι οποίοι μένουν στην πρωτεύουσα.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, η πρόταση του Παναθηναϊκού τον καλύπτει, διότι, προέρχεται από μία ομάδα που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο, συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και διαθέτει στο ρόστερ της παίκτες όπως ο Εσιέν, ο Μπεργκ, ο Πέτριτς και ο Πράνιτς.

Όσο για το οικονομικό σκέλος, ναι, μεν, θα ήθελε περισσότερα χρήματα από όσα του προτείνονται, αλλά, έχει εκφράσει τη διάθεση να κάνει συμβιβασμούς και να δεχτεί μεγαλύτερη μείωση στις αποδοχές του.

Πάντως, από τον Παναθηναϊκό επιμένουν ότι με τον Σιανί διεξάγονται συζητήσεις, αλλά, δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία και συμπληρώνουν ότι οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν από τη Δευτέρα (15/6).

Αποφασίζει ο Σπάχιτς

Ο Εμίρ Σπάχιτς έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα της Βοσνίας - Ερζεγοβίνης, μετά τη νίκη της με 3-1 επί του Ισραήλ για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Πλέον, θα ασχοληθεί με τη συνέχεια της καριέρας του και φέρεται να διάκειται θετικά στην πρόταση του Παναθηναϊκού.

Στα προσεχή 24ωρα θα έχει συνάντηση με τον ατζέντη του, ώστε να πάρουν τις αποφάσεις τους, ενώ, δεν αποκλείεται να ταξιδέψει στην Αθήνα, προκειμένου να έχει απ' ευθείας συνομιλίες με τον ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Ο Γιάννης Αναστασίου έχει εκφράσει την προτίμηση του στον 34χρονο στόπερ, γεγονός που έχει τη σημασία του για την επιλογή του βασικού αμυντικού. Άλλωστε, ο Σπάχιτς και ο Ανχελέρι συγκεντρώνουν όλο το "πακέτο" που αναζητούν οι Φύσσας και Βόκολος για το κέντρο της άμυνας, πάντα, με τις υποδείξεις του Αναστασίου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ