ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι παίκτες έχουν ξεμείνει από κίνητρα

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού νιώθουν απογοήτευση από τον τρόπο που ακυρώνονται οι προσπάθειες τους και ο Ουζουνίδης πρέπει να κάνει τα... μαγικά του για να τους επαναφέρει.

Μια από τις παρενέργειες της διακοπής του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, είναι η αναστάτωση που προκλήθηκε στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Για δεύτερη φορά σε μικρό χρονικό διάστημα, οι παίκτες είδαν τις προσπάθειες τους να πάνε χαμένες λόγω ενός εξωγενούς παράγοντα.

Στην Τούμπα ήταν ο διαιτητής Κύζας αυτός που τους στέρησε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου και στο "Απόστολος Νικολαΐδης" ήταν ένας ανεγκέφαλος, ο οποίος χτύπησε με κουτάκι μπύρας τον Βλάνταν Ίβιτς και προκάλεσε το διαφαινόμενο μηδενισμό.

Οι ποδοσφαιριστές αισθάνονται μεγάλη απογοήτευση, αφού πλέον θεωρούν πως ότι και να κάνουν στον αγωνιστικό χώρο, θα συμβεί κάτι και θα τους "ακυρώσει". Πρόκειται για συναισθήματα που επηρεάζουν τη διάθεση τους να παίξουν ποδόσφαιρο και θα κοστίσουν στην ομάδα σε πολλά επίπεδα.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του κατάφεραν να δώσουν κίνητρα στους παίκτες μετά τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Όμως, είναι αμφίβολο εάν θα το πετύχουν ξανά σε τόσες λίγες μέρες με την αποθάρρυνση που νιώθουν οι πιο πολλοί.

Ο Παναθηναϊκός έχει να δώσει άλλα τέσσερα παιχνίδια για τα play offs, αρχής γενομένης από το κυριακάτικο με την ΑΕΚ. Πέραν των απουσιών, έχει να αντιμετωπίσει το ψυχολογικό "άδειασμα" των παικτών και μένει να φανεί πως θα αποδώσουν οι παίκτες του την Κυριακή.

Μέχρι στιγμής, ο Ουζουνίδης έχει... βγάλει λαγούς από το καπέλο, παρατάσσοντας αξιόμαχα σύνολα ακόμα και δίδυμο στα αμυντικά χαφ τους Μαρινάκη και Ρέις. Μένει να φανεί εάν τα... μαγικά του θα φέρουν και στο αθηναϊκό ντέρμπι.

ΔΥΣΟΙΩΝΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Βέβαια, το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν αφορά το βραχυπρόθεσμο, αλλά το μακροπρόθεσμο μέλλον. Ποδοσφαιριστές όπως ο Μπεργκ, ο Μολέντο, ο Εμποκού, ο Ζέκα και ο Βιγιαφάνιες, αλλά και όσοι θα απασχολήσουν στη θερινή μεταγραφική περίοδο, θέλουν διοικητική και οικονομική σταθερότητα ώστε να επικεντρωθούν στη δουλειά τους.

Η αβεβαιότητα στο ιδιοκτησιακό, η ασυνέπεια στις πληρωμές και η αντιμετώπιση της ομάδας από τις αρχές του αθλήματος, καθιστούν τον Παναθηναϊκό ως μία μη ελκυστική επιλογή. Διότι ίσως το αγωνιστικό σκέλος να μπαλωθεί προσωρινά, αλλά η συγκρότηση ενός ποιοτικού ρόστερ με τις προϋποθέσεις που έχουν διαμορφωθεί αυτή τη στιγμή κρίνεται ανέφικτη...

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ