ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Οι ευχές των Μέντες, Σισέ και Νίνη

Οι ευχές των Μέντες, Σισέ και Νίνη
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός συμπλήρωσε 107 χρόνια ζωής και ο Νταβίντ Μέντες φρόντισε να ευχηθεί στον σύλλογο στον οποίο αγωνίζεται όπως επίσης και ο Σωτήρης Νίνης καθώς και ο Τζιμπρίλ Σισέ που πέρασε από τους πράσινους και αγαπήθηκε όσο λίγοι.

Εκατόν επτά χρόνια δόξας. Εκατόν επτά χρόνια γεμάτα επιτυχίες, γεμάτα από χαρές και σε κάποιες περιπτώσεις λύπες.

Ο Παναθηναϊκός γεννήθηκε στις 3 Φεβρουαρίου 1908 και από την ημερομηνία της γέννησης του έως και σήμερα γράφει χρυσές σελίδες στην ιστορία του Παγκόσμιο αθλητισμού διαπερνώντας τα στενά όρια της Ελλάδας και κάνοντας τον Παναθηναϊκό γνωστό από άκρη σε άκρη σε όλο τον κόσμο.

Το τριφύλλι αποτελεί τον σύλλογο με τους περισσότερους τίτλους στην Ελλάδα και σε όλα τα αθλήματα και πολύ δύσκολα κάποιος άλλος σύλλογος θα μπορέσει να φτάσει τους πράσινους.

Ο Νταβίντ Μέντες έχει αποδείξει από την περσινή σεζόν ότι ασχολείται με τα δρώμενα στον σύλλογο, έτσι ο Ολλανδός μέσος θέλησε να δώσει τις δικές του ευχές στο Τριφύλλι για την συμπλήρωση 107 ετών ζωής.

"Χρόνια Πολλά Παναθηναϊκέ, 107 χρόνια. Υπερήφανος που είμαι παίκτης αυτού του σπουδαίου συλλόγου" έγραψε στο twitter ο μέσος των πράσινων.

Λίγη ώρα αργότερα ήρθε και το "tweet" του Τζιμπρίλ Σισέ για τα χρόνια πολλά στον σύλλογο με τον οποίο ο Γάλλος σταρ κατέκτησε ένα νταμπλ.

"Χρόνια πολλά Παναθηναϊκέ, 107 χρόνια σήμερα, πολύ υπερήφανος που αγωνίστηκα για ένα τόσο μεγάλο σύλλογο#paoforever" έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο Σωτήρης Νίνης δεν θα μπορούσε να μην στείλει τις δικές του ευχές για την συμπλήρωση 107 ετών από την ίδρυση του συλλόγου.

"Μεγάλη ημέρα σήμερα για εμάς! Σαν σήμερα πριν από 107 χρόνια ιδρύθηκε ο Παναθηναϊκός μας! Σύλλογος μεγάλος, δεν υπάρχει άλλος. Χρόνια πολλά στην ομάδα μας!" έγραψε ο διεθνής μέσος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ